Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj, izvjestaja. Ko da je mene ubilo u kafani i policija utvrdila da nema fiskalne kase u objektu.
Ova nema dozvolu u KS, ima u ZDK, znaci u ZDK te moze dozvoljeno ubit. A KS je osam svjetlosnih godina udaljenosti pa tamo ne vaze dozvole iz dalekog ZDK.
Porodici se jedina javila Nina Jovanovic a ostali nisu ni sucut uputili. Bolnica u Zenici ih poslala privatno, sada spasavaju guzice kako stizu. Fuj ebem te drzavo. Imate na source.ba intervju sa roditeljima.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kasno je sad da išta radite majku vam j***m nesposobnu.
Jeste nažalost kasno za ovu djevojčicu, ali se mora POHAPISITI BAGRA ZA PRIMJER, jer se samo tako mogu spasiti životi buduće djece
Kroz dva mjeseca sve će se zaboraviti ko živ ko mrtav. Na kraju će biti roditelji krivi oni je operisali ,potpisali , ubili! Kakva država ,sistem radi ko šta hoće i kako hoće samo pare daj i sve ću ti završiti. Tragi-komedija u režiji naše stranke
Strašno i nedopustivo!
Sve u svemu ništa ne valja a male Dzene nema :(
Kaznit ih smrtnom ili doživotnom kaznom...ubojstvo s predumišljajem.
Inspekcije, sluzbe za socijalni rad i pedagozi su kod nas mjesta za uhljebljavanje nesposobnih, koji pocnu da rade kada se nesto ovako desi. Gsje su te inspekcije bile prije ovoga... Nigdje jer se kovertom sve rjesava.
Otkud to? Od kad to, da nisu dozvoljene operacije u opstoj anesteziji? Pa sta bi onda radio Al-Tawil, Kandic i toliki drugi?
Dok god budemo plaćali Zdravstveno osiguranje, a oni nas vraćali sa vrata jer NIJE urgentno, a mi moramo tražiti spas u privatnicima, ovoj državi nema spasa!
Ovo je završena priča! Kriv je sistem u kome moramo otići bilo kakvom privatniku jer zdravstveni sistem ti ne može pružiti uslugu. A milione naših para gutaju! Gdje su pare iz zdravstvenog osiguranja?!
Dali je sada jasno da je Sebija bila upravu ??!! Ili je to jos tesko progutat jer je Bakirova,Izetbegovićka...
Provjeriti laboratoriju gdje su rađeni nalazi, pedijatra, roditelje, sve.
Dobar izvjestaj. Istraga je napokon krenula pravim putem. Za anesteziju je zaduzen iskljucivo anesteziolog.
Ne bih generalizirao, ali sandžaklije ne funkcionišu kao ostali. Njima pravila služe isključivo kako bi ih zaobilazili. Jbg, kada dođeš u grad i nametneš svoja beskrupulozna pravila, žrtve su neminovne.
Pored svih navedenih propusta u radu pojedinaca i pravnih lica, proći će svi sa mizernim kaznama u odnosu na novac koji su 'legalno' pokrali narodu, te skrnavili zdravlje i živote. O oduzimanju licenci i zabrani obavljanja djelatnosti na duže staze neće biti ni riječi.. 'Para vrti gdje burgija neće' 'Malo nas je al smo govna'
Znaci anasteziolog predoziro djete narkozom bez uvjeta da se spasi zivot ako srce prestane radit pod dozom?
To redovno sprovodi klinika Alea od Kandica. Proklet bio svaki fening koji ste uzeli na muci pacijenata.Za par sati nekakvih pregleda 500 KM mi je uzeo - o jadu se zabavio, amin Boze.
jašete mrtvog konja... umjesto da jajariti po papirima, treba medicinski utvrditi . šta je pošlo po zlu, da se zna...... razapeli ste ženu, ko da je namjerno ubila dijete....