Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok se oni smjenjuju, profesori otisli, studenti pukli a Cevaljuga uvodi svaki semestsr nova pravila. Crna nam je buducnost.
@Miamaria19 crna je svima budućnost sa kriminalnom SDA, a i sa njihovim satelitima!
Javnost u Bosni i Hercegovini već godinu svjedoči pokušajima rektora UNSA da onemogući izbor Čavaljuge za dekanesu Medicinskog fakulteta UNSA, u čemu ima snažnu podršku vladajuće Šestorke u Kantonu Sarajevo. Ovo nije prvi put da su kantonalni inspektori utvrdili određene nepravilnosti vezane konkretno za odluke rektora, koje se odnose na Medicinski fakulteta UNSA. Uhapsiti Skrijelja odmah za navedene nezakonitosti u radu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dok se Škrijelj neuspješno igra politike; studenti odoše u Njemačku.
Škrijelj je ponovo pokazao da Univerzitet smatra ličnim vlasništvom, u kojem želi imati faraonske ovlasti, i da profesore Univerziteta ne smatra kolegama, nego podanicima koji ne mogu boraviti i govoriti u istim prostorijama kao on, bez obzira što su ih gradili i održavali i što ih, zajedno s ostalim građanima, plaćaju. Predstavnici Medicinskog fakulteta ne mogu smatrati Univerzitet i njegove prostorije svojima, tako je poručio Škrijelj. SMJENA HITNO!
Kad ce vise smijeniti ovog korumpiranog i nesposobnog Skrijelja ?
Ponasanje rektora Skrijelja je sramotno i bezobrazno. Najvise bi volio da on bude i rektor, a i dekan Medicinskog fakulteta. Jedino bi tako mogao uzeti novac Medicinskog fakulteta na koji odavno ima pik. Pod hitno zaustaviti bezobrazluk i diktaturu ovog covjeka, potpomognutu losim stavovima predsjedavajuceg Konakovica!
Medicinski fakultet smatra, kao kolektiv, kao skup od preko 1.000 osoba, nastavnika i asistenata Univerziteta, radnika i studenata, da je dalji opstanak Univerziteta sa Rifatom Škrijeljom kao rektorom ugrožen. Opstanak Univerziteta nije ugrožen izbacivanjem profesora Medicinskog fakulteta iz njihovih prostorija, nego radnjama koje su dokumentovane i već dugo dobro poznate onima koji se u ime vlasnika – građana Kantona Sarajevo – brinu za provođenje zakona. SMJENA.
Sda je nastavila gdje je stao karadzic, naravno karadzic je ubijao, a sda pljacka i zele da budu vlasnici svega u ovoj drzavi
@kill4fun Javnost u Bosni i Hercegovini već godinu svjedoči pokušajima rektora UNSA da onemogući izbor Čavaljuge za dekanesu Medicinskog fakulteta UNSA, u čemu ima snažnu podršku vladajuće Šestorke u Kantonu Sarajevo. Ovo nije prvi put da su kantonalni inspektori utvrdili određene nepravilnosti vezane konkretno za odluke rektora, koje se odnose na Medicinski fakulteta UNSA. Uhapsiti Skrijelja odmah za navedene nezakonitosti u radu.
SDA inspekcija je utvrdila nepravilnosti a SDA bootovi likuju.
@mrmalijoe Javnost u Bosni i Hercegovini već godinu svjedoči pokušajima rektora UNSA da onemogući izbor Čavaljuge za dekanesu Medicinskog fakulteta UNSA, u čemu ima snažnu podršku vladajuće Šestorke u Kantonu Sarajevo. Ovo nije prvi put da su kantonalni inspektori utvrdili određene nepravilnosti vezane konkretno za odluke rektora, koje se odnose na Medicinski fakulteta UNSA. Uhapsiti Skrijelja odmah za navedene nezakonitosti u radu.
Ako ne potpise nikom nista. Nema izvrsnog mehanizma koji ga moze natjerati.
#bosnajejedina. Studenti ne odlaze iz Sarajeva i BiH radi Skrijelja i Konakovica, vec zato sto ih roditelji salju vani da tamo namlate pare, kad vec oni nisu to uspjeli u toku svog radnog vijeka. Dosta im je laznih obecanja SDA i ostalih na vlasti da ih ceka svijetla buducnost i zlatne kasike u BiH.
Sta je sebi dozvolio doktor nauka sa međunarodnim referensama, kakav je Škrijelj. Spustio se na nivo nastavnika fizickog odgoja. E moj Rifere
NIJE NI ČUDO ŠTO JE SARAJEVSKI UNIVERZITET PAO ZA 100O MJESTA (DA DOBRO STE PROČITALI - HILJADU MJESTA) NA LISTI NAJBOLJIH UNIVERZITETA NA SVIJETU. Zahvaljujući traktoru, pardon rektoru i njegovom mentoru Konakoviću preteći će nas univerziteti iz Konga i zemalja trećeg svijeta. Rifate vrati se u Daščane, pravi eko selo, nešto tako. Dino idi u Rogaticu uzgajaj bikove.
Ovo je dokaz kad se Difovac pocne mjesati u viskoko obrazovanje da ce napraviti katastrofu a sve ce gradjani platiti.
Da li je ovo dovoljno da se pokrene smjena rektora?
Ovaj doktor riba,se puno pojasnio...
Šrijelju bruko jedna!!! Uništio si UNSA sa nastavnikom fizičkog. Sram vas bilo!!!
Dosta vise i Konakovica i Skrijelja. Nisu dorasli za pozicije koje obnasaju. Eh a sada treba i krivicne prijave za sve njigove nezakonite radnje
Ovaj Škrijelj je pravi primitivac. Studenti ga mrze!!!
Njega treba zatvoriti i pustiti studente da uce anatomiju na njemu. Platices za sva zlodjela