Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je bila prilika Dini da pokaze da nije isti kao Sda ali je on nju propustio .Na kraju on je njihova skola i vrijedni ucenik
@kakanjci pa sda je anti fašistička stranka. To što su lopovi nema veze sa fašizmom. Jedino Bošnjaci nisu bili fašisti što se dokazalo i u zadnjem ratu. E ostaje vječita težnja Igora i Igora da se izjednače zločini bez dokaza bezobrazno. Ne može to tako. Alija Nametak je pisao o fašizmu četnika i otkud pravo Igoru da traži promjenu ulice po njemu.
Zato što ste licemjeri, što su svi fašisti osim vas. A u stvari.....
@chelsea999 ** nema većeg fašizma od komofašizma.
Ova inicijativa je bila "mlaćenje prazne slame"! Sve i da je prošla u skupštini, ne pije vode ako to ne žele lokalni moćnici koji drže vlast na općinskim nivoima, naravno uključujući i načelnike. Jedino gradsko vijeće da podnese ovu inicijativu imalo bi smisla. Prodaju nam opet m..a pod bubrege!
Niki niskim svatko sa svakim :D
U Sarajevu vise ulica nazvanih po fashistima nego u Sirokom Brijegu
Bosnje u Sarajevu se digli protiv mise a ne zele da ukinu nazive ulica nazvane po fashistima
@Roentgen79j dobro je hrvatino ti nemas sta kome prigovarati. Drzite se hdz ko pijan plota. Vi I Srbi I nemate normalne opozicije u BIH.
E NIP zavrsio si sa gradskom rajom , bar onom vecinom postenih i moralnih
Antifašizam ne postoji, kao ni antisemitizam. To su samo floskule, jesu li u Izraelu antifašisti?
SDP se zaletio kao grlom u jagode što je Dini Mustafiću dao da napravi listu i ovaj zareda deset imena kao OZNA. Sada ni Ameri ih ne mogu više pogurati jer su provaljeni kod naroda.
Pls Klix, nemojte braniti SDA.
naucili smo da manjina maltretira vecinu sdp sa svoja dva clana trazi da se nesto prije 100 g. aktivira a zaboravlja 100 hiljada muslimana streljano i zaklano u ovom ratu
Lijepa analiza, ali suština je da su fašisti na vlasti već 30 godina. Svi koji su protiv ovog prijedloga, za mene su također fašisti.
Opozicija svoju bezidejnost o bitnim pitanjima za ovu zemlju, pokušava nadomjestiti nametanjem rasprava o nebitnim stvarima.
I oni kazu da idu zajednickim kandidatima na izbire.Vi cete s
Konaković radikalan? nemojte me nasmijavati.
to samo govori o našem odnosu prema žrtvama i komšijama i našem poštovanju prema ljudima oko sebe, prema brutalno pobijenim i odvedenim u logore. neka nas onda ne čudi nepoštivanje naših žrtava a time i nas samih.
Ako ovako nastave, iako mrzimo kriminal SDA, biće oni opet po 10 put manje zlo i moramo glasati za njih... Legenda o Alipaši najbolja knjiga, Tuturuza k šejh Meco itd... Treba vratiti Njegoša, Gorski vijenac... Bagro komunjarska