Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A hocete li vi snositi troskove ili opet narodnim parama? Ovakve inicijative i razbacivanje parama su smijesne osim ako nisu licna sredstva pokretaca akcije.
Jel Bisera Turković počela pisati članke za klix?
@edmondo Um... Nema problema edmondo.
STOP PRIMITIVCIMA KOJI SU NA BUDZETU..PUNA ZGRADA BPK NEANDERTALCI NA POJEDINIM.MJESTIMA..UZAS STANJE..OPSTINA JE PREPUNA GNOJA I SMRADA ..AKO SE POMOCNICI UHLJEBI KOJI JEDU BUDZET PREKO 20 GODINA SEFOVI GUZICOM NEMRDAJU KRIJU SE U TOPLIM FOTELJAMA A SA SELENDRI SLJEGLO..JEL.BALEGA JE BALEGA DZABA..JARO NIKAD NIJE PROPRICAO PO GORAZDANSKOM TECNOM ..A ONAJ ZIRAK UHLJEB ISTO SRANJ...SLICNO PAKOVANJE SELJWCINA SKOLOVAO SE IZ KANCELARIJE.
Da sumiramo Dobra inicijativa, amandman, ali eto "nemere" se tu niko ugraditi pa je propala...
Lijepe ove gorazdanke.
Podajte to za podzide.Ili Adzemu i Ziraku uhljebima opstinskim.Malo im je godinama zderu budzetske jasle sa svojim vjecnicima.E moji Gorazdaci ..
No bračni par Causeku nije mario uopste za to i na televiziji su prikazivali kako u Rumuniji narod živi u izobilju što to nije bila istina. Elena je zahvaljujući svom mužu stigla do visokog političkog položaja...(Zvuci poznato?!?)
Sad ce svi bitnu izolaciji :)))
Ako dobiju more im ne gine, al et ak je za narod svaka cast ako nije onda nek ti propadne politicka karijera
Hebo vas 100 maraka, ponizavanje
Ovo , da ce dobiti svak po 100 km zbog toga sto je bio u izolaciji je veca laz od one da je Vesna 6 kilometara od mene .
Umjesto da razmisljaju o tome kako da idemo na NATO-u i EU, mi ih placamo da misle o 100KM, o tome kako ce se zvati ulica, o tome jesil bosnjak ili bosanac i slicno, a ovce ko ovce, blejeee
Ma daj! Zašto samo joja po čovjeku u izolaciji?! Daj bona bar po milju maraka! Kad je populizam,neka bude na kvadrat!
Šteta šta Goražde nije u RS, ali.....