Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako će ti ući bolesnik s koronom u bolnicu kad nikog ne puštate ni blizu?
Narod se ne testira jer mora platiti. Narod se ne testira jer zaražene osuđuju i tretiraju kao gubave. Mnogi se ne testiraju jer ih nije briga za druge. Doktor je u pravu, ali se diskreditira jer nije supkouvlakas i nije član sda koja je greskama dovela drustvo do kolapsa u doba pandemije. Uz to se još i bogate. Nažalost, nema hajra dok je narod ovako glup i ne vidi sve to.
Krizni stabovi u kojima su sjedili i sjede lopovi i koji su rad licne koristi a najmanje rad ljudi.Sta drugo nego zanemariti puke svakodnevne pidatke.Dosta ljudima neimastine.
Podržavam doktora u svemu što je rekao, a nadam se da će slijedećom objavom narodu objasniti koje su sve malverzacije u mostarskom zdravstvu učinjene povodom ove pandemije. Samo naprijed, uz Vas smo.
Bravo doktore, potpisujem svaku vašu riječ. Život ne smije stati, ali treba na odgovorna mjesta postaviti stručne i sposobne a ne prvenstveno podobne ljude, koji će biti u stanju upravljati eventualnom kriznom zdravstvenom situacijom. Naravno da treba testirati i to besplatno ili ako nije moguće, onda barem po pristupačnoj cijeni. Slušati stručne ljude kao što je naš doktor Derviškadić, ponašati se u skladu sa njegovim preporukama i prebrodit ćemo i ovu pandemiju.
Samo naprijed doktore, zajedno sa Prvom Mostarskom Partijom pregazit cemo ove klosare!
Doktor prica bajke prvi je on fasovao Coronu i citavo ljeto Oskar ljetna bašta radila do zore (nargila bar) čiji je vlasnik ....pametnom dosta da ima obraza nebi ovdje laži prosipao
Inače nosilac liste PMP na predstojecim izborima. Gdje si bio ima pola godine, kako se izvlače pred izbore, ko gušteri
Ma jok bolje vako drzava dobija u donacijama a narodu naplacujete
Covjek prica kao da svaki put kad okom trepnes ne'ko padne mrtav. Evo oko mene svi zarazeni, nista narocito, od onih sto su vec odavno kucali na nebeska vrata poneko i umre, sve u svemu puno frke bez razloga. Nikakvo cudo u Hercegovini nije zivjelo duze od tri dana, pa ne moze ni COVID i dobro da je tako. Trebate vidjeti kako jadno zive oni sto su ovo shvatili preozbiljno. Izmedju njih i nase Hercegovacke neozbiljnosti u ovoj situaciji biram neozbiljnost.
Testovi su problem i napravili,pokazuju znatan broj lažno pozitivnih.
Korona je svakako besmislena. Nikakvo povecano testiranje nece sprijeciti niti umanjiti koronu. Testiras covjeka i bude negativan, a on prije 5 min na benzinskoj pokupio virus ili 5 min nakon testiranja. Druga stvar je (ne)pouzdanost testova. Lik se k’o sinoc testirao i bio pozitivan, podero papir i sutra ga u Sloveniji testirali bio negativan.
Niste ni svjesni da tek pocinje,jedno veliko Bravo za doktora.primariusa Derviskadic Nazifa,sve sto je napisao je ispravno samo treba slijediti njegove upute!
Sreća pa zamjenise VIRUSOLOG Klix novinari
Ma nemoj ... dok je bilo zariste sjeverno nije bio problem i nisi se cuo