Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrska Harise,imas pravo?!Ko je kriv,ko prvo Daytnoski sporazum i genocidna tvorevina,a prije svega korupcija i fotelje,svaka cast Tebi,znam da stvarno zelis nesto uradit za nasu drzavu i narod,ocito da to mnogi ne shvataju. BiH4EVER!
Podrska Harise,imas pravo?!Ko je kriv,ko prvo Daytnoski sporazum i genocidna tvorevina,a prije svega korupcija i fotelje,svaka cast Tebi,znam da stvarno zelis nesto uradit za nasu drzavu i narod,ocito da to mnogi ne shvataju. BiH4EVER!
U svakom slucaju građani Bosnjaci su gubitnici,stavljeni su u neravnopravan polozaj. Evropa kaze ispunite uvjete i evo bezvizno rezima. Srbi bosanski pohrlite po pasose Srbije i u Evropu ulazite to vam mi dajemo. Hrvati bosanski vama smo to obezbjedili. Bosnjaci nikako oni ce ovisiti od vasih nadnica u BiH i duzni ste daih odviknete od moralnih vrijednosti koje nose, jer oni su opasnost evrope. Hele Ppolitički Establisment BOSNJAKA treba prtedati jedan dio bosne Srbiji drugi Hrvatskoj i nadnicariti. druge nema Evropa nas nevoli samo nas laze da se mrzimo i da sve sto intelektualno vrijedi u BiH rastjeramo... Razmislimo:
Krivo je lose vrijeme, susa u Africi i poplave u Kini. Ako znas ko je kriv, pa reci to onda! Sta ako se zna krivac? Sta tio mijenja? NISTA! Hoce li biti kaznjavanja? NECE! Sve se to znalo jos prije godinu dana, samo sto nije niko kitom makeo da to promijeni. Lagao se narod, laze se i sada. Lazna obecanja! Lazna obecanja! Zato sada narode Pripremimo se na redove pred konzulatima!!!!!!!!!! a onaj ko ima diplomatski pasos neka uziva dalje.
Po svemu sudeci za sve je kriv nedostatak ogledala u zgradi vlade...
Hare ko sabotira \"aprilski paket\"ustavnih amandmana,zašto si to blokirao,gdje su ta bolja ustavna rješenja.Da je prošao aprilski paket danas bi politička situacija u BiH bila dosta bolja i lakša a bili bismo i na bijelom šengenu.Hare zaustavio si \"aprilski paket\"i napravio katastrofu,sada bi smo imali jednog predsjednika,jednu policiju,minisarstvo poljoprivrede na nivou BiH itd.... Entiteti bi ostali prazne ljušture i sami bi se urušili.Hare za sve najgore zadnjih godina krivac SI TI, HARE !!
Ti si kriv, seratoru jedan Harise Silajdzicu!
@Elma Da si blize,bas mi je trebalo kozijeg mlijeka.
Jaoooo Silajdzicu pa tisi stvarno politicki fenomen, glasao sam za tebe a ti ustvari sprovodis suplju politiku. Svi znamo dasi sa svojo retorikom usporio sve procese. I sta sada ako imenujemo krivce, to je normalno Dodik i sta dalje. Neprdi bezvezze molim te!!! Tiha radi lagano a ostvaruje bolje rezultate, samo si Dodiku napravio prostora da ucvrsti tvorevinu i nista vise. Predaj diplomatski pasos i neseri vise!!! Pa cekaj pored ambasade par sati ako budes isao sinu u London!
Pa to je rezultat vaše politike. Ne bijaše davati pasoše raznoraznim alžirskim grupama, abu hamzama i teroristima. Evropa jedva čeka da im još bradonja u trofrtaljkama i zakrabuljenih sarmica dođe i traže neka svoja prava. Srbi i Hrvati u EU ne traže prava, već rade i rade. A treći dođu i kažu kako ih ugrožava raspelo na nekom trgu usred Italije, smetaju im božićni domjenci koji se organiziraju na razini firme, još ne daj Bože da ih u avionima renomiranih evropskih avioprevoznika ponude svinjetinom, ne smiju nositi šamije na svakom mjestu (iako u arapskim zemljama strankinje moraju nositi marama iako nisu muslimanke, al to je našima \"u redu\" tu se \"ne krše prava drugih\"). Sita je Evropa toga, iako to nije jedini razlog neukidanju viza, veliki dio leži u nesposobnosti vaših političara. Nije za svakog ni država
ti savrseno dobro znas da neces uspjet sbofilicno fasisoidnom retorikom sa terena tvojih \'\'patriota\'\' prebaciti krivnju na \'\'njihov\'\' teren. samo jedna 1990. a kasnije i druga BOSNJACKA stranka su bile aktivne u pljacki ex yu, odnosno bh drzavne imovine i iz tih razloga su od tad do sad pod svojom kontrolom drzali svoju policiju, svoje sudstvo, zakonodavnu i izvrsnu vlast sarajevo je taj grad koji 20 godina bh \'\'drzavu\'\' vukao i dovukao u sam evropski vrh najjace organizirane zemlje u kriminalu i da te podsjetim, nije dodik, ni snsd, ni sds, ni pdp, nego je federalni parlament federaciju samoproglasio drzavom, a u cijeloj toj prici od 1992. do danas dodik je mali mis prema dvjema bosnjackim strankama koje bi srpske tzv. fasiste izmislili da ih nema jer su kriminal i fasizam njihove najjace karike u lancu kleptoteokracije stare vec 20 godina.
čitam ove komentare i ne mogu da vjerujem. Haris Silajdžić je jedini inteligentni političar kod nas. Ostali poput Tihića i Lagumdžije su obične neznalice. A ovo u vezi viza je očigledni pritisak na bošnjake pred ustavne promjene. I dalje je na stolu zamjena kosova za RS.
zaboravih spomenuti i nove registarske tablice koje nikad nismo vidjeli. hare, znas li da postoje audio snimci sa tih rastaljivackih sastanaka na kojima je bio tvoj malumnik safet halilovic?
SAMO RADI STO TI VOLJA HARE CARE. NAROD BOSNJACKI JE UZ TEBE VAZDA. ZNAMO MI KO JE DODIK I STA HOCE. ON TEBI NI VC DA CISTI NEMOZE.
Takoje Harise. Samo naprijed uz tebe smo.