Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast građani Bihaća. Pridružujem se potpisu peticije.
Poslije ovakvih komentara Zvonimirovih sugrađana nema mi druge nego da potpišem peticiju. RIP
Čuo sam da je bio dobar čovjek.
ZVONIMIRE, NEMAM JA ŠTA REĆI ZA TAKVOG DOBROG ČOVJEKA KAO ŠTO SI BIO TI, ZVONIMIRE? RIJEČI TEŠKO MOGU UTJEŠI TVOJU OBITELJ, ALI TI MOGU RAĆI VELIKO HVALA I ŠTA DRUGO DO, POČIVAJ U MIRU, HEROJU BIH I BIHAĆA!
Zvonimire neka ti je lahka Bosanska zemlja i hvala ti za sve sto si uradio za Bihac i nasu Bosnu. Zao nam je sto si otiso previse rano, radeci svoj posao ,casno zrtvuju ci se sa dobrobit gradjana Bihaca sklanjajuci kriminalca da bi onima sto su ostali iza tebe bilo bezbijednije. Gradjani Bihaca su duzni odati spomen na ovog heroja time sto ce dati jednoj od ulica njegovo ime a time mu se oduzili za zivot koji je dao tom gradu. Njegovoj familiji rijeci sucuti/saucesca i da istrajete u ovim teskim trenutcima uz vas su svi gradjani Bihaca i Bosne i Hercegovine. Pocivaj u vijecnom miru Zvonimire!
hvala urednistvu na ovome u ime svih Biscana. molim sve posjetioce ovog portala da potpisu peticiju jer taj covjek je to stvarno zasluzio. pozdrav svim dobrim ljudima iz Bihaca!
Velika hvala portalu Sarajevo x zbog ovog objavljenog clanka podrske peticiji za dodjelu ulice nasem Zvonku.. u ime njegovie porodice komsija i sugradjana... Odrastao sam pored Zvonka i ja i svi koji su ga poznavali mogu samo potvrditi koja je ljudska velicina bio...
Ima mnogo ličnosti koje su zaslužne da nose imena naših ulica.Slažem se sa ovim prijedlogom dodala bih još ime od našeg Denisa MRNJAVCA, Srđana iz Trebinja,pa Vladimir Srebrov bi trebao biti nosilac jedne Sarajevske ulice.Ljudi moji ovdje kod nas se više ništa ne vrijednuje po zaslugama već kako se ko zove taj ga svojata. Meni je najgluplje ime ulice Azize Šaćirbegović nemam ništa protiv te žene ali kakve su njene zasluge osim što nas je njen SIN pokrao..
Bravo svaka cast urednistvu sax.com portala