Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuzla je primjer svima, grad koji ima dušu i grad u kojem ima mjesta za sve, grad u kojem je čovjek važniji od nacije, boje kože i vjere!
jes vala. i ja se pitam sto ce demonstracije u takvom gradu? x P
@toni Da ukratko objasnim.Tuzla je jedni centar regije na svijetu kojim upravljaju seljaci.Toliko i hvala :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nadati se skorom pokusaju ocjepjenje genocidne tvorevine. Dodiku pozuri malo...
Ono sto su radili u Tuzli je bio pravi potez. Tako se trebalo raditi u svakom gradu...
Steta sto branioci RBIH nisu pokokali sve cetnike u tim jedinicama koje su se navodno povlacile ili da su im oduzeli oruzlje onda bi danas RBIH bila slobodna drzava.
TUZLA JE MOMACKI ODRADILA TAJ POSAO, ZA RAZLIKU OD PICKASTIH SARAJLICA KOJI SU LIZALI CETNICKO DUPE DOK IM NISU STAVILI KAMU POD VRAT. BRAVO TUZLA!
Nesto slicno kao danas sto Sarajlice lizu dupe Vucicu.
NEMA SE TU STA RASPRAVLJATI, NISU ONI MOGLI IZ KASARNI IZACI SA BILO KAKVOM VOJNOM OPREMOM BOSANSKOM, OSIM GACA VOJNIH I UZDIGNUTIM RUKAMA VISOKO U VIS. CAK SU I ALKOHOL KOJI SU TUKLI STOTINAMA LITARA UKRALI OD BOSANACA. PREMA TOME, STVAR JE TU VRLO JASNO, ONOG MOMENTA KAD SU POKUSALI UKRASTI BOSANSKU VOJNU OPREMU, POSTALI SU LEGITIMNA VOJNA META. NEMA TU VISE STA DALJE RASPRAVLJATI.
Te godine od JNA je samo ostalo ime, a sve ostalo su okrenuli i nastala je vojska pod palicom cetnickih glavesina!
Ne dozvoliti srpskoj političkoj gamadi da dolazi. Uznemire cijelu Tuzlu svakog 15-tog, zatvore se ulice na ulazu u grad. Porodice poginulih, neka obiđu i dođu, ali majmuni iz fotelja, ne - mrš
Grize te savijest koju nosiš na duši zbog pogibije 18-godišinjih vojnika, pa pokušavaš da ponavljanjem gnusnih laži, neko pomisli da govoriš istinu! To ti neće proći fašisto jedan!!!
I rezervista - cetalja
Prića mi jaran iz Tuzle kad se ovo dešavalo. Živio je u superbloku na Brcanskoj Malti. Kaze ja imao 9 godina i sjedim sa starcem i majkom u dnevnoj sobi. Gledamo TV kad poce pucati dole na raskrsnici iz kamiona koji su išli od kasarne. Matori hladno ustade iz ormara izvuce KALAŠ, non šalantno skloni zavjese sa prozora , odškrinu pendzer i poce pucati dole na četalje koji su krenuli prema Stupinama.
de ne lazi,kakve crne stupine.laz je da je jna isla napaast grad,gdje se ba napada grad iz jedne ulice u koloni sa kamionima.jna je tad dovukla rezerviste koji su dovedeni da izazovu incident i izazvali su ga kad su poceli pucat dok je kolona izlazila prema majevici.nazalost mladi vojnici su ni krivi ni duzni poginuli sve zbog idiota dubajica koji je bio glavni u kasarni.
Prica druga, pucaranja je bilo cijeli dan, to jest od 10h ujutru, pa sve do poslijepodneva. Cinjenica je da su neke paravojne formacije pokusavale da odastraga dodju do kasarne i uzmu oruzje od srpske vojske. Ono sto je uslijedilo oko 18:30 je samo kulminacija svega toga. Istina je negdje na pola puta. Niti je crno, niti bijelo
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Imamovic je jedan od rijetkih politicara, koji se za Tuzlu borio i tada i sada sa istom ljubavlju. Nisu svi interesno u politici...
Na Imamovicu se vidi da voli Tuzlu,da bi za nju ucinio sve,steta sto nisu svi takvi.
aha borio se u februaru kad su mu rusili opcinu a on pobjegao u sarajevo
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ovo su cinjenice i svi ih trebamo prihvatiti, ne treba istinu ignorisati i nastavljati lagati, istina je kljuc mira i zato je treba prihvatiti svidjela nam se ili ne.
Ti smradu jedan gdje god da kročiš svojom poganom nogom, osim u jednom dijelu federacije, bićeš uhapšen!
A on dignute glave Bosnu obilazi...
Obilazi, ali 24% BiH... Da kroči nogom u RS, iste sekunde bi bio uhapšen!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)