Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se preziva Cjelina dva put bi magistriro' Svaka cast :))
to mozda kad doktorira, prezivat ce se cjelina :) svaka cast imam efendija...
@sheker Doktorirao je Himzo Polovina, pa nije postao cjelina :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bravo!!!
sad ce on preci na kriscanstvo jer je bolja plata
@"feride" : nadaj se 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
iz koje je ovaj Parohije
Svaka cast! Konacno neko ko ne pravi od Islama izopacenu nacionalisticku religiju. Bravo.
Svaka cast. Tolerisu sve ljude bilo koje vjere, rase, nacije..Nema tu diskriminacije.
Kjafir
Čestitam.
ovo moze samo covjek visokih moralnih kvaliteta....a na zalost takvih je jako malo....cetitam cijenjenom Imamu Abdulahu Polovini, jer je on nadrastao mnoge u religiji i pokazao sto je prvenstveno covjek....
Narodi koji ovakvu imaju omladinu, za svoju buducnost ne treba da brinu...
prekvalifikovao se :D
Pa sta je tu neobicno? Ljudi vani traze i nalaze znanje na svim mjestima, samo je kod nas stagnacija na svim poljima, sve u znaku 3: tri razreda osnovne, tri zuba u glavi, tristo KM plata... Zato nam i jeste zacudo ovakva vijest...
Voli svoje, poštuj tuđe!
Ne bi on bio ....Imam ...da nema...!
Pa i u Sarajevu dosta muslimanske djece ide u katolicke gimnazije jer su generalno dobro uredjene. Ne moras biti krscan da bi pohadjao.
Ne samo u Sarajevu nego i u drugim gradovima gdje postoje Katolički školski centri, koji su možda i najbolje škole u BiH. Osim u Sarajevu, postoji i KŠC u Zenici, Travniku, Žepču, Bihaći i Banja Luci. Ima i muslimana, pravoslavaca, atetista... jedina razlika je što oni umjesto sata vjeronauka imaju sat etike. Nitko nema poseban tretman. Znam iz osobnog iskustva jer sam išao u KŠC, a sa mnom u razredu je bilo muslimana i pravoslavaca.
Kacavenda magistrirao na FIN-u u Sarajevu
 #drečim #od #smijeha
Avdaga ocekujemo te u Travniku, ako nista pocasni doktorat da ti urucimo na autobuskoj.