Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni kontaju da su Bogom dati, da sve moze propast ali da oni moraju ostati. Nevaljate i tacka, sutra da vas ugase nikome necete nedostajati
Nije problem sto rudari nisu primili plate ali ne problem jer RTV ne moze placat svoje uhljebljene radnike a imaju ih duplo vise nego sto je potrebno
sarajevska guzovaca,pitam se kako postaju obn ili hayat?!
Ima spasa. Za početak Federalnu TV treba prebaciti u Mostar. Tako se začepljaju usta zapadnom nacionalizmu a BHT će biti rasterećeniji u Sarajevu. Drugi korak je da se zakonski zabrani da prenose utakmica istovremeno radi više članica Javnog servisa. To je najdirektnije vrijeđanje gledaoca.
Apsolutno, apsolutno gospodine Predsjedniče...
Propali prijedlog za propali servis. A levatima koji plaćaju doprinose i poreze ovo sve ide na naplatu. imate novi zakon o radu, šta čekate, još 10 miliona akumuliranja duga? Jedina korist RTV doma je onaj cirkus pored. Naručeni dnevnici, naručene kampanje, naručeni intervjui.... i još da vam to plaćam paušalno?
Što Cane rekao: "Na kraju krajeva uvek kraj."
Glupe slike ne mogu da joj ime zumiram. Kao da piše Jasna
_"Ima li spasa Javnom RTV servisu: " N E M A!
Ukidajte smeće ii režite nesposobni kadar, pardon sposobni su samo da uhljebe svoje preko veze pa po cijele porodice rade tamo kako vas nije STID i naravno da nece biti programa kad sve ide na plate nesposobnjakovica.
Nema spasa jrtv i ne treba im dati šansu da opstanu. Evropski standardi su sranje i ne treba ih poštovati.
el fatiha.