Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Političari koliko sebi zacrtaju to uzmu a i ono što pređe preko zacrtanog pdv-a Zato se mnogi bore da su političari jer nema odgovornosti nikome dobra primanja i beneficije imaju a ti narode (ovce) sve to plaćaj
svjetski lihvari koji sve znaju ko je kakav pogotovo na ovim prostorima gdje kriminal vlada u samom vrhu nesposobne vlasti....
ovaj clanak niksic platio, da nas kao edukuje prije nego se zaduzi ko kockar da pomogne svom jaranu dodiku od bankrota
Sponsored article.
Nitko ne sili drzavu (narod) da uzia kredite. A ako vec oces kredite - nitko te ne sili MMF-u
ukucajte na google sdr interest rate calculation i otvorite stranicu IMF vidjecete da je stopa trenutno 3.98 i na to dodajte jos 1% spread onda je to cca 5%.
Ovaj nema pojma. Krediti IMFa su trenutno sa stopom 4 do 5 %. Jel to povoljno?
Koja plaćena reklama od strane MMF-a. Ma da slažem se da treba provesti neke reforme na pozicijama zapošljenih koji plate primaju iz budzeta. Našlo bi se tu svakakvog hamelja koji prstom ne mrdne..
Problem je što se uzimaju krediti za plate koje nisu zarađene,za službena auta,helikoptere i ostale privilegije
Opravdana 💯 %
Jer su mi nacija koja ima jedno 90% debila koji vjeruju u magije, mitologije, pa samim tim i teorije zavjera jer to ide pod ruku jedno sa drugim.
Danas,kada je kamata u komercijalnim bankama 5 i vise %..dobiti kredit na 2% i usmjeriti ga u investiciju da sam sebe otplacuje i plus zaradjuje,je zspijeh dobiti takve jeftine pare..Ali balkanci,su vec par decenija naucili se da uzimaju i trose tudje bez odgovornosti,zato i jesmo tu,da nam posteni i sposobni narod odlazi na zapad,a u nasim drzavam u vecini ostaju samo paraziti i krpelji....
Tesko ovo moze shvatiti narod,koji digne cenera da bi otisao recimo u Egipat na odmor,napravio nekoliko slika sa suprugom i postavio na fb ili instahram,a nakon toga godinu dana jede makarone i rizu.A ovakvi su nam i politicari,od dobijenih kredita kupuju se limuzine,skupe prezentacije i seminari,jer znaju da ih ne treba oni da vracaju..
Koštade ga orden Putinu barem 150 miliona eura. I to samo ove godine. Visoka cijena za prodaju magle naivnim glasačima.
Nije cena Čedomire. Ista ti je stvar u Beogradu sa paradom.... A ti si sabane tamo orjentisan
Ovo je neki uvod da nam razblazi nerkin pohod na mmf