Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitam doktore u ime boraca ARBiH. Sad je vrijeme da tronoscu sa dodatkom SDA-HDZ-SDS+SBB kazemo zbogom, jer su oni glavni nositelji krsenja ljudskih prava u Bosni i Hercegovini, radi svoje rigidne nacionalne politike. Sa njima, Evropa nas nece htjeti.
Dok islamska zajednica ne kaze zbogom vi mozete mahati do sutra. Poznato je da dok nekada ceric a danas kavazovic nekoga ne podrze taj ne moze pobediti, niti izgubiti. Bošnjaci slede svoje verske lidere u ogromnoj vecini.
@big.muzzy Nasa stranka i Demokratska fronta bi bili pojedini za dorucak od ovih pobrojanih, to su stranke politickih diletanata ili neko misli da bi Sabina Cudic sa svojim inicijativama spasila cijeli svijet.
Zalosno moj Jarane,..dok Ti izganja pravdu mafija pokupi sav Kajmak...Jadan narod uvijek u pravu,..a nikad izabrat nekog cestitog i postenog...
@big.muzzy Vala bas,..100 %
Aleluja! Mozda nam ovi bjelosvjetski "demokrati" napokon dozvole da se rjesimo diskriminatorskog nametnutog nam sporazuma i napokon postanemo funkcionalna drzava .
E jes tužio jaku državu,,,,,nju svako dobije na sudu...haj probaj tako sa njemačkom.
Jos jedan dokaz o obespravljenosti nesrba u genocidnoj. Samo Šargi lupati samare dok ne pocnu postivati prava i drugih...
Šta fali? Evo ja prvi nikada ne bih imao problem da predsjednik RSa ili član predsjedništva BiH bude Bošnjak. Štiti interese RS i naroda koji tu živi, doprinesi unapređenju kvaliteta života i imaš moj glas. Evo Rasima Ljajića kao najboljeg primjera. Sada će se kandidovati za predsjednika Srbije. Zašto da ne? Vjerujem da ima i realne šanse za pobjedu.
Joj sad ce onaj LAKTASKI GLAVONJA da pobijesni i trebat ce ga hitno pelcovati.
Ovo mijenja kontekst ustavnih reformi. Ide izvan prijedloga Republike Srpske kojima se osigurava zastupljenost ostalih, a održava politička reprezentacija na osnovu entiteta (srbin iz RS, bošnjak, hrvat iz FBiH). Ustavne reforme su upravo dobile jednu dublju i značajniju dimenziju.
Tuzibabo,narusavas BiH idilu,vidisli da funkcionisemo i sa diskriminacijom i niko se ne buni samo ti.
bravo ljudino
Zalosno moj Jarane,..dok Ti izganja pravdu mafija pokupi sav Kajmak...Jadan narod uvijek u pravu,..a nikad izabrat nekog cestitog i postenog...
To je kad u našem sudstvu sjede korumpirani i pekari