Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast na udzenicima koje sam jedva uspio pogledati.Naime, zivim u opcini Zepce, prosvjetni sam radnik i sve sam do sada koristio knjige Bosanske rijeci Sarajevo. Nazalost, direktori skola u opcini Zepce koje rade po bosanskom planu i programu su sakrili udzbenike drugih izdavackih kuca, osim NAM i VRIJEME za koje su na sjednicama lobirali.
Ma profa je definitivno lud ko struja.Bio je s nama na ekskurziji...Profa samo da kažem zadnju riječ:Jadranka imaš ime kao more,a tvoje su kose plave kao žitno polje =)
on je i meni predavao i ja sam učila iz tog udžbenika(kolko-tolko )ali udžbenik je SUPER kao i profa(bivši nažalost).
profa leo je stvarno najbolji.on meni oredaje i jedino na njegovim časovima mogu nešto shvatiti a usput i uživati.profa samo da znate da mi je povijest najomiljeniji predmet a i vi najbolji nastavnik osim naravno moje razrednice.samo naprijed RAZVALJUJETE PROFA.