Komentari (189)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igor Kamocaji ce ostati upamcen kao neko ko je postavljen na mjesto direktora zavoda za zaposljavanje KS a da prije toga nije imao ni dana radnog staza.
A kad su zaposljavali sina i supruga lidije korac i selimovicevu suprugu tad je SDP bio dobar. E poliKito e qrve!
Madjarski firaun ..
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
dok vam je bilo kao bubregu u loju, bili ste, cim nema vise guzovace, bjezite, hulje prave
Nadam se da ce se ljudi malo opametiti i dati sansu NS,ovo ostalo je obicna fukara
@POP to ti je baš bitno u životu da pedere gledaš poprijeko. Treba upisati u ustav to tvoje pravo da ljude gledaš poprijeko jer postoje.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Još samo da odu Nikšić i Helez i SDP bi bio stranka koja bi mogla dobiti glasove. Mladi patriota Bećirović za predsjednika stranke i predsjednika države bi bio idealno rješenje, jedini iz SDP-a koji poštuje antifašističko naslijeđe ali se ne naslanja na komunizam kao ideologiju. Bošnjak ali ne kao pokvareni balija iz SDA.
I obavezno im precesljati imovinu, porijeklo i tako to
sta me briga sto su napustili ko ih jebe
I koja ce stranka prihvatiti ove ""istrosene"" politicke prelivode
Gdje ce te sada raditi? Df? Nasa stranka? Ima li neki prelazni ugovor hehe
Fuj.
INTERESANTNO DO JUCE ZA SDP-OVCE OVO SU BILI NAJBOLJI KADROVI,OLIČENJA PAMETI, INTELIGENCIJE I NAPREDNIH SHVATANJA,A DANAS SU LOPOVI,HOŠTAPLERI,ULIZICE,KRIMINALCI,IZDAJICE .......A TAKO CE BITI I ZA SVAKOG SLIJEDECEG KOJI NAPUŠTA OVAJ POLITIČKI BROD ŠTO TONE
To su davno trebali uraditi. Kad bi jos ovako iz svake stranke po troje izaslo ostalo bi mozda nesto i za one sto u narodnim kuhinjama traze kruha
Ko im je ponudio vise?
Haj ba sada ce osvanuti u nekoj drugoj stranci , samo kapute mjenjaju ..
sta ce sad!!! katastrofa, ja ne mogu zamisliti zivot bez njih :)))
lidija presla na psihijatriju
sad mogu potpisat ugovor za df ili gss bez odstete ili neku novu komunisticku stranku ako toga vise ima
Sa ovakvim kadrovima SDP i nije bila kakva stranka !!! Sa njima je trebao otići i Nermin N. !!! A obavezno da sa sobom povede i brata iz Autocesta !!!
Malo se prociscava SDP, da ih jos par ode, na nesto bi slicili