Komentari (353)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Genocidaši
Ublehaši
Ovaj ćoro kao da se zaljubio u Putina, gdje god pogledas njegova slika na zidu
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Slika u pozadini, na zidu, sve objasnjava i govori.. ZIVJELA NEZAVISNA REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA 🇧🇦🇧🇦
Ma i ovi Rusi samo vrte sumare i tvrde pazar sa Amerima
Koga ba briga za vas, Bosna ide u NATO.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Rusija i međunarodno pravo ne staju u istu rečenicu. Rusija poštuje samo zakon sile doduše umotan u međunarodno pravo. Jedino se Zapad odnosno USA brine za svjetski predak. Bez njih svijet bi mnogo lošije mjesto.
Interesantno. Za OHR vazi UN a za ostalo ne. "Saradnja između Rusije, Abhazije i Južne Osetije postala je odavno stabilizacijski faktor u Južnom Kavkazu i ne vidimo nikakvu ulogu Vijeća sigurnosti UN-a u ovoj regiji"
jao diplomatije, tito moj dragi. pa ko vas ne zna na ranu bi vas privio. sto jes, jes, izvjestili ste se u drzavnom marketingu. ko je vidio ikakva napretka u drzavama u kojima su rusi imali svoje prste? ceska, slovacka, ddr, poljska, bugarska, madjarska, rumunija i sijaset ovih na istoku i sjeveroistoku evrope?
Zaboli me kur@c sto ti neces sa njim komunicirat. Vi se i ne pitate ovdje ništa Prvo cemo vas ruse povalit pa cemo na srbiju krenut. RS je tako i tako govnno
Posto čitaš komentare samo da ti kažem da se naflautas bosanskog znaš već čega. Neće ti proći to sto planiraš.. Eto toliko
Vidis na faci da su to incestoidni krmoyebski prljavi geni.
Ko tene pita i Koji si to faktor, slusaj ti si obicni amabasador na mandatu od 4 godine i postar nista vise. Sto se nas tice sjedi kuci i citaj novine a totalno si nebitan pa nenoj da se nafuravas
Gospodin ambasador je glupco. Hajde da pricamo o njegovoj OHR i djeca i odgajanje prici. U svakoj drzavi postoji “ciko” koji gleda preko ramena roditelja. Oni se zovu child protection services, ili department of social services…. Da, ukoliko gledas OHR kao ciku koji gleda preko ramena Dodiku i neda mu da siluje svoje djete, da, DSS, glupco.
Ovome liku platiti kartu u jednom pravcu za Rusiju
Vjerovatno dolazi do preslagivanje snaga na svjetskoj sceni. Rusima pustili Sjeverni Tok, Ameri povukli se iz Afganistana. Sta su/ce Rusi uradili zauzvrat vidjet cemo. Ali sigurno se nisu zauzeli za frajera koji im poklanja ukradene ikone.
Koga briga da li vi planirate ili ne?
Samo bošnjo qurčevito 😂🤣 'Ta će Rusija 😁😁😁
Gledam jutros pred Ruskom ambasadom red se uhvatio. Masa mladih ljudi čeka u redu da krenu na posao po Ruskim kompanijama al u q**cu. Kakva dvoličnost... živio Putin, živila Rusija ali odoh ja u mrske germanske NATO zemlje po evre.
🐽🐽
samo sto putina nije na drvo okacio
Ko tebe šta pita???