Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Crnadak, pustite ih još jedan mandat neka završe Sorošov, CIA-in i NATO-v projekat. ;) "Desit će se scenarij Republike Srpske, a to je da vlast konačno ode i da RS konačno dobije poštenu i čestitu vladu", istakao je Crnadak.
dobro Bogićević kaže, Čović i Dodik će napraviti da ne bude izbora, to odgovara i Bakiru jer će zadržati vlast i sad kad se SDA raspada .. ne bi me čudilo da za 2 godine dobijemo protektorat ili nešto slično .. kako čovjek reče "mostarizacija Bosne"
@Zilot .. on je oduzeo ingerencije JNA da spriječi Bosnu na putu u samostalnost i time je postavio osnov da preživimo, plus što je spasio još barem milion života
... i ja se u Beogradu osjećam kao "svoj na svojem i među svojima", pa opet ne želim da budem dio Srbije...
Živio BAJA-kralj i car srba
Iz BiH bosanski pravoslavci kad odu u Srbiju svi ih gledaju kao gradzane drugor reda i za njih su tamo bosanci i to oni dobro znaju i to dozivljavaju i neznam kako mogu da zive takav zivot kao da su kurdi a imaju svoju drzavu BiH.Unazadzujete na taj nacin prvo sebe pa onda i druge drzavljane BiH. A o BiH katolicima da nepricam,viceve pricaju na njihov racun po Zagrebu ali dzaba zadojeni nakaradno valjda ce nekad skontat.
Sad slijedi umni odgovor cetnika:soros, alijini tj baketovi srbi, izdajnici, odlazeca americka administracija itd ..:)))
SVETI PRDOTIJE MILOKRAD
@Zilot Rode Klix jede tvoje komentare ka sto Mirsad iz Prijedora jede cvarke. Ne znam sta je ovo? P.s. Svaka cast tvojim sinovima imaju se cime ponositi a Boga mi imas i ti.
@Zilot Jest ovaj Klix tehnicki slab vala.
@malkolmx Pijan?
Jednog gleda dvojica se tresu
Ustanak u Varsavskom getu 2..
Djikani su stvarno budale,narod iz Srbije njih smatra samo Bosancima i uopste ih ne podnosi..
@zastoklixE Uporno furate tu pricu no ka neko ko je pola godine u Beogradu mogu vam reci samo da kakate ka grlice.
@zoranzoranovicTi si iz NS ko Dragan Torbica dodjos😂
Sta bi tek bilo da odete u Tursku srce bi vam reklo da zauvjek ostanete tamo😂
Danas Srbija gubi od Slovenije. Hahahaha al ce genocidasi biti deklasirani
eeee Igore Igore ovi srbi u srbiji vas smatraju svojim otpadom.. vi ste za njih samo bosanci ili hercegovci. a vi to jako dobro znate. nije mi jasno sto se ne ispalite onda tamo.. aaa pa logicno., tamo nema plate od 4-5 hiljada maraka.mozda bi dobio traktor i plugove pa ozezi po vojvodini...
Vidim, baš ste muje uništili Republiku Srpsku dosad.. ;)) A toliko ćete i ubuduće.. :)