Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oduzmi vozacku trajno!!!
Identificirat vozace koji kraj cesta federacije parkiraju 10 centi od zgrade na trotoaru unazad 15 godina a parking od skenderije je 100 metara od njih....
pok..am vam se na zakon. dobro veče ime i prezime da znamo o kakvom idiotu se radi, a njega optuži za pokušaj ubistva iz nehata.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E nek ste mu "urucili prekrsajni nalog", nece vise nikad, a i drugima je primjer
Dobro je prošao, da je ubio nekoga dobio bi dvije godine robije, poslije tri mjeseca slobodne vikende i onda bi morao raditi u parlamentu kada izađe.
Njemu prekrsajnj nalog, a meni pauk na parkingu ispred zgrade!!!! Logika nula!!!!!!!
Jeli kazna 40 km,ako platis za heftu cvaja
A kazna 50 maraka u roku 8 dana ako plati onda je 25 i naravno da ce debil ponoviti djelo jer za ovo svjesno ugrozavanje zivota kazna je trebala biti zestoka da mu ne naumpadne vise nesto slivno jer zbog preblagih kazni za teske prekrsaje debili i ponavljaju prekrsaje i ugrozavaju zivote ljudi
40 km i ako plati u roku 8 dana, 20. Dajte ba ljudi, jb taj prekršajni nalog, sutra će oh 20 uraditi isto zbog tiktoka ili slično. Pih
Opet nema imena.
Hahaha kakav glupan!
Obavezno broj tel Anonimni na Viber ! Kakva je ovo carsija svi ce jedva docekati da prijavljuju!
BERBEROVIC VIŠE PUTA VOZIO BEZ VAZACKE IZDAVANI PREKRŠAJI NIKO NIŠTA NIJE POD UZEO 😂😂😂😂OVO SAMO U BIH IMA DA SE BUDALE NARKOMANI KLOSARI KRIMINALCI NE SANKCIONISU A MLADI ZIVOTI SKOLOVANI GUBE OD NEKI OLOSA .ZATO JE BILO ONO U BIHACU UBILI MU BRATA I ON DANAS ISTOG TOG UBIJE PUSTILI UBICU NA VIKEND LIJEPO SE PONASO U ZATVORU A BIĆE I VIŠE TOGA NAROD ĆE POČET UZIMAT U SVOJE RUKE ZAKON.
Nek pogledaju pjesacku zonu kod dzamije na CVili, voze ko na cesti...svaki dan
Što ne mogu ovog prenemaganja u stilu uzmi mu vozačku.Svaki dan napravimo bar po jedan prekršaj al kad bi neko htio da nam uzme vozačku odma bi mu za oči skočili.A realnost je da se i policisko auto ostavi na trotoaru dok su momci u kladari ili na bureku;da se političarevo auto pod rotacijom probija kroz crveno i preko pune jer kao guzonja žuri na samit svemira;da kola hitne voze preko zelene površine,da Satler parkira na ulazu u kafić...(saće me banovat zbog Satlera,samo gledajte)
PAPČINA!!!!
Zašto ne napišete ime i prezime, kada je već samo prekršajna kazna, makar da se provuče medijski i da mu ne padne na pamet više ikada to???
Treba oduzeti i auto i vozacku kakav prekrsajni nalog …
Urucen mu prekršajni nalog i to je to? Nista zatvor, oduzimanje auta, vozacke? Ma bravo... Nije mu urucen prekrsajni nalog nego je nagradjen...
Kao da je lik jedini... stalno vam neko po Sarajevu vozi po trotoaru. A i policija sama se voza po trotoaru.. pa I hitne... policija čaj parkira na sred trotoara.
Policija radi svoj poso. Ti nemoj vozati i parkirati po trotoaru i neće te niko prozivati
@amimet ti? Otkad to policija u Sarajevu radi svoj posao? Kad su vas zadnji put zaustavili da vas upitaju imate li vozačku? Prije stradanja... Sta mislite zašto toliko naroda vozi bez dozvole?