Komentari (197)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemam živaca za čitanje gluposti, ali pretpostavljam: u srbiju ulaganja, a nama ilahije i kaside.
@fudocar - što da njihovu sirotinju da eksploatiše, a našoj sadaku da daje. A i tu sadaku pojedoše trezoraši i podrumaši sa svojim porodicama!
Pustite momka iz zatvora i oslobodite nas vasih politickih prepucavanja i "velikih planova" koji se provode preko nasih ledja. Ovdje ljudima treba posao i normalan zivot, sve drugo je farsa.
NEMA SE STO DODATI , SASVIM REALISTICAN I OBJEKTIVAN OPIS SITUACIJE NA TERENU , BRAVO ZA GOS. KALINA - COVJEK IZVRSAVA SVOJU FUNKCIJU ODLICNO !!!
Planirajte vsta hocete samo bez hrvatske!
stern - u korpi ste Balkanskoj!
@alejalipa92 EU bro!Nije dzaba izraz "zapadni balkan"-sve zemlje istocno od hrvatske!
O cemu ovaj prica!? Sve sto je ovdje napravljeno, osim dzamija i par mostova je napravila Austro-Ugarska!
@AndjaTG nemoj tako, a ko jenapravio tolike srbe?
Mi smo dokazali da i najbolje planove nismo u stanju da realizujemo, a oni najgori su bespredmetni jer smo sami sebi najveći neprijatelji, tako da ne vidim neke promjene. Njih da istinski interesovala BiH uzeli bi jedan-dva velika sistema i digli na noge. Evo mogli su uzeti FAMOS i da im štancamo transportere.
kruzo, nije moglo, đikani pokrali svu opremu i mašine!
Od kada se Balkan pridružio većem muslimanskom svijetu, Turci su vidjeli ovaj region kao svoj dom. Ovdje su izgrađeni gradovi, putevi, škole, bolnice, mostovi, džamije i tako dalje. ---- Bošnjaci najsrecnijim periodom svoje istorije smatraju okupatorsku Osmanlijsku imperiju. Istu onu imperiju koja je napuštanjem Bosne i Hercegovine ostavila 97% nepismenog stanovništva. Zbog par mostova, džamija i kupatila, Bošnjaci ne mogu prežaliti feudalno ustrojstvo zemlje.
zadnjih mjeseci je samo razlika jer nakon podmuklog zapadnog plana da syebe Erdogana,.koji je propao, i Turska je promijenila curak i plocu. Sada su se malo udaljili od zapadnog fasizma ciju su dio bili veci dio svog postojanja i prisli slobodarskim i antifasistiskim zemljama. To se odrazilo i na BiH cija poturceno-smradovsko-konjusarska-vjecito u savezu sa fasistima-balijska falanga se nasla podobro razocarana turskim zaokretom.
za razliku od svetosavske i škutorrske gangaške opančarske seljadije kod koje je nepismenost bila 100% osim ono malo sveštenstva i svećenstva koje je znalo jedva sricati samo bibliju, Bošnjaci su itekako bili i pismeni i obrazovani. to što nisu znali latinicu (koja im je došla sa okupatorskom A-U monarhijom) nego koristili arebicu - arapsko pismo prilagođeno fonetskom sistemu bosanskog jezika ta činjenica ne znači, o ti đikanski čvarkožžderu, da su Bošnjaci bili nepismeni
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
haha, koliko god se ovi Bošnjaci okreću od njih, pripisuju Srbima veze sa Turkom (što pamet ne spoji nigdje osim kod njih i ustaša), Turadija sve više steže zagrljaj, Kako je u amanetu komšije, ima li migranata :)
Ima ! Šta ima kod tebe Turski kopilane?
neednolog Ebi ga nisam ponio gusle da s tobom dublje udjem u raspravu o istoriji, ali ipak znaj, niko vama ne pripisuje nista, jednostavno biologija kao prirodna nauka ne laze. Ebi ga 150 godina genocida, progona, lazi , mitovanja i na kraju obicni haplo test vam sjebe sve teorije...Jebi ga, gorko je srpstvo kao sto rece ti sam jednom. Bas gorko...Moj pravoslavni Turcine...:)
Ja, moze sve, al’ kad pustite dijete i platite odstetu porodici...
Ako Tursku ne zanimaju nikakvi nacionalizmi, zašto uz tursko državljanstvo moraš uzeti i tursko ime? Ako ste tako širokih pogleda zašto hapsite neistomišljenike? I da ne nabrajam, ne volim ni ja vas...
Opet ćete se vi tako izjašnjavati, kad tad. Na sve su mislili Tunjo i Alija kad su vam krojili kapu da vas odrore od Srba, osim na one koji su to jednom uspjeli, a iz tog se zagrljaja ne čupa ;) Srećno bilo, ovaj put neće biti nekog Šantića da vam piše pjesme tipa, ne dajte se prevariti :D
prolaznik - ime?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Odjebi garavi azijatu....
Znate gdje možete sa tim svojim planom? Zabijte ga Bakiru u š... Kažu sad ima mjesta, razbježalo se dosta.
drugi profil - to nabijanje ide redom. Prvo Vučko, on je najviše primio, pa Mile, laktaš, pa Bakir trezoraš!
Necemo mi ni vas plan ni vas...
EVO ZORE EVO DANA, EVO PLANA I BOBANA : TURSKA NEĆE U EU, A BOGAMI NI EU U TURSKU. Balkan pripada Rusiji i Turskoj popola ! I MIRNA BOSNA ! :)
Neće Turska brda, žele Panoniju i sve oko rijeka Drava, Sava, Dunav i one tri Morave. Navadili se još prije 550 godina!
Sve sam razumio ali nisam razumio koji su ideološki ciljevi tog FETO a .
Ljudi moji, okrenimo se Zapadu, nas će Evropa prihvatiti objeručke samo se moramo odreći naše vjere i kulture, sitnica!
@Darkman001 Šta mi na Balkanu imamo svoje? Uvijek bili nečiji vazali, sve titule vladara bile vazalske, jal sa istoka, jal sa zapada! Jezici kojima danas govorimo na Balkanu imaju preko 50% riječi stranog porijekla. Za mene je vrijeđanje inteligencije praznik nazivati npr "mali bog" i koristim tursku riječ "Bajram" koja ima isto značenje kao i arapka "eid" što u prevodu znači "praznik"
@Darkman001 Čuj ban hrvatska titula? Koji je to hrvatski vladar vladao današnjim Banatom?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)