Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh super strosa ostaje cista i seljaklukfree
Od svih morona sa liste,ovaj mi je najdraži. Jbg.
ovaj covjek pobjedjuje bez obzira je li u nekoj stranci ili nije. ljudi ga ocigledno vole...ako dobro radi, svaka mu cast na tome
SVAKA CAST IBRAHIM BEZE HADZIBAJRICU!!! NEK CRKNU DUSMANI
carsija nije izdala a ostali se pusite ,pusi ga Denise Stonoga
Nadam se da ce se konacno dozvati i bar malo zakrpiti rupe po uliciama u SG jer realno sve se raspada, places kad vozis auto od tuge kako kontas da ce ti kugle i krajnice otpasti.
Bravo bravo i bravo ! Jasna poruka Bakiru Izetbegovicu da se ne mogu postavljati podguzne muhe tipa Skaka,Zukica i Konakovica koje narod iskonski mrzi nego principijelni ljudi.Izgubiti Stari Grad,Visoko,kompletnu Krajinu i Zenicu sa takvom infrastrukturom zadnje mu je upozorenje da mjenja stranku iznutra i vrati je korjenima !!!
IZDAJNIK !
Cestitke nezavisnim!
nezavisni za ovce :D vrhunac zamazivanja ociju
"Ibrahim Hadžibajrić ostat će načelnik Opčćine Stari Grad Sarajevo" Izbrišite ovo č u Općine, viška je
Iskrene čestitke svim nezavisnim kandidatima koji su odnijeli pobjede večeras !
E sad se valja nositi sa vecinom u vijecu, nece bit lako ali nek je sa srecom