Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Građani ispastaju jednom. Jednom odu i vise ne. Poslije ispastaju gazde hotela koji prave hotele ne zbog građana, nego zbog para. Da prave zbog građana, spavanje i druge usluge na Trebevicu bi u danima smoga sebi mogao priustiti prosjecan roditelj astmaticnog djeteta, a ne samo novopeceni bogatas ili strani turista.Sada hotelijeri dižu građane da se bore za njihovu stvar. Ko vam je pomagao da bez kanalizacije dobijete dozvole nek vam sada pomaze i oko puta. Imaju faletici ima cavljak.
Ma jok, reket nad gradjanima prave upravo ugostitelji koji naplacuju bosansku kafu 3,5KM a sjedis na drvenoj stolici
@Kurtuba popije ti kcerka spermu
@ado_sar pa ti onda kod kuce pij kafu i sjedi u fotelji
Neka bolan polako, bolje da ostane ovako , koji će nam klinac ravne ceste ... Ništa se ne dogovarajte . . . ? ? ?
Sto ce gore sarajlije,zar nekome naumpada gore ici koliko nam je zla odozgo doslo,blentavi Bosnjo nikada pameti doci,prosle godine sam jednom slucajno bijo,malo zavirim u sumu pa nigdi od prljavstinje nemozes sjesti..........
wtf entitetske nadležnosti
Uvesti nove akcize za regionalne putOve i mirna Bosna.
4 KM litar nek bude, nije problem, samo neka meni nasih na vlasti
Kakvi glupani, u fazonu "imamo šlag 'fale još samo kore" ko i sve danas što je
Sposobni se nave sobom. Podobni se bave Hrvatskom. Turskom. Srbijom. Kosovom. A nesposobni se bave podobnim i sposobnim.
@framigo Svaka cast!
Hrle?
nema ljepseg spiritualnog odmora neg otici na neku planinu gdje nema ovih nasih psiho faca ili sad preko zime otici u neko malo mjesto na moru gdje isto nema absolutno nikoga.
@Amanda nisam pismen al sam sposoban :)
Akrivirajte zicaru i uredite sve oko zicare i bob staze tako da vam brus nece ni trebati.
Kome pripada Trebević?
BiH
Vidi ti prezimena ko date turčin karo.Ili tije agresija mozak popila
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nadjidjali ste mnogo objekata,sve prodajemo ili cemo prodati,meni licno trebevic vikendom isto teferic,jedni poziraju,drugi rostiljaju,treci ko fol setaju,manje-vise djeci je lijepo imaju dosta sadrzaja...ko hoce da osjeti carri planine hvatajte se: prenja,treske,visocice,bjelasnice,vedro :)
Pod hitni ukinuti te hebene entitete i ojacati drzavnu vlast kao sto je i ostalim normalnim zemljama.
Kad operes auto na zapadu, dovoljno ti je sedam dana da ga voziš u bude poprilicno čist, ovdje kod nas nakon drugog semafora zamazan do retrovizora. Za posipanje ima više sljunka nego soli
Jučer se vrato oz Njemačke preko Vlasica. pa me sve stid da od rata jos nikad nije uradjena cesta.