Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovo predlaganje Bradare od strane 22 delegata, među kojima su i 4 delegata "osmorke", govori koliko su oni u podređenom položaju u odnosu na Čovića. Na ovaj način su se zapravo oni sami odrekli, čak i teoretske mogućnosti da u nekom trećem krugu ako bi do njega ikad došlo, daju prijedlog iz redova Hrvata. Ovako samo je Bradara prijedlog i ne može biti ni drugog ni trećeg kruga, jer jedan delegat može podržati samo jednog kandidata...
@SA 071 Osmorka ima 5 Hrvata,a HDZ i HNS imaju 18 Hrvata
narod glup pa glup ..ovi su naši, ovi nisu a gamad bere platu svaki mjesec ..a ti narode kopaj za 5 stoja
Debelog , odvratnog , agenta cetnickog , komunjaru nermina , rogatickog Ajnstajana , glupana i izdajnika Fortu treba pod hitno zaustavljati u njihovoj izdaji.
Sunj jesi bio sa baketom u trezoru,je..... si mater
Kakvi srbi ! Samo SDA !!!
Da se nelazemo,Bokira je Sekica previse udarala po gkavi,nezna covjek sta bi da radi ilj da ju je..e i ili da mu ga isp....i
ove bu.dale iz osmorke podrzavaju sve sto hdz predlozi umjesto da sve ide u paketu..sada se biraju samo hdz kadar a ostali ce u cekaonicu..kaki diletanti se ufatili politike
sta je ovo avaz samo o kulturi I sportu pise.
ova osmorka sto vise prica vise ranisana treba da covjek provari ove njihove zavrzlame.
Pogledajte ih pravi mapet-sou.
grupisu se izdajnici
Eeee, sad je sve ootšlo u...!..Kako sada hdz može predlagati Srbe..u Domu naroda F.?..Jel , to legitimnoo..? Kako hdz može tražiti da ima apsolutnu kontrolu u hr.clubu .., i to javno? Može li onda i sda tražiti i uslovljavati da svi u b.clubu moraju glasati za sda..?
Neka svatko bira po savjesti i neće biti nikakvih problema.
🤣🤣🤣🤣🤣,...dobar si. Slatko me nasmija
BAŠ ONI OVOG ŠMITA IZAZIVAJU I IGRAJU SES VATROM I ŠEJTANOM , MOGO BI ON NJIMA MALO ZAGRIJAT POD NOGAMA DA ZAPLEŠU VIDJET CETE :)
Pogledaj te koliko je Nermin Niksic dobio glasova na izborima i on da bude premijer Federacije BiH, nigdje veze to bi bila velika sramota.
I Fikret Abdic je odnio sve glasove pocetkom 90-tih a Aljo nije imao ni za kikiriki,...pa ste stavili Izetbegovica. Sta je tvoj problem sada
Đe je puno baba kilava su djeca. Ovu trojku, petorku ili šta već treba što prije rašćerati, uništiše državu a još nisu ni počeli vladati.
pogledaj likova iza kockoglavog, nebiti likovi na BH politickoj sceni,
Što bi Nadrealisti rekli: "Aberečke-Abertude..."!