Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doniranje organa je human cin i vrhunsko djelo ljubavi. Zasto da nekom ne posluzi nesto sto meni vise ne treba, a njemu ce itekako koristiti. Zar je bolje da u zemlji istruhne, nego da nekom zivot produzi.
ne dam
E vidiš, zbog ovakvih ''ne dam'', i treba da se usvoji zakon, pa kad ne daš, ok. Ali ako tebi ne daj Boze zatreba, e NEMA PAŠA. Pa ti vidi. Niko ne zna sta ga sutra čeka.
vec dugo vremena imam donorsku karticu... ako nekome moji organi mogu spasiti zivot, halal bilo... jedina stvar koju sam naveo je da mozda nije najpametnije koristiti moju jetru :-) ostalo, all for free...
po komentarima vidimo koliko to krkane zanima..ahh..
cekaj dok uoce da je dva u jednom a jedan u drugom entitetu... :D
Dijaspora je vec potpisala...i to kad sam imala 18 godina.. :**