Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BROD POLAKO TONE
@hamdibeg1 Ti si rak rana jednog drustva
@hamdibeg1 hebem ti nanu ....
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
20 godina si bio kameni spavac u parlamentu (da si ostao jos par godina usao bi u Ginesovu knjigu rekorda za najduzi "bolikurac" u kontinuitetu), a kada su te smjenili sa pozicije kantonalnog predsjednika i opcinakog predsjednika onda ti je uglavnom sve poceli smetati. Ko o kome, kurva o postenju. Lezi Salkice i pravi se mrtav.
A koja je tvoja uloga?Lizati cmarove ko i svaki uhljeb kako bi ti bilo dobro, bez obzira sto se Bosnjaci varaju, kradu i ponizavaju?
Problem je sto ovaj covjek nije nista pozitivno, bukvalno ni kriv ni duzan zavrsio u parlamentu i u 10 godina nije ni jedno dizanje ruke imao. Sutio je dok je njemu bilo dobro, kad su ga nabili nogom onda je on kao heroj a bio je dio sistema svih ovih godina. U tom je kvaka prijatelju, sve ovo vrijeme je dio sistema i progovorio je kad je morao napistiti stolicu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
slabici bjeze, a hrabri ostaju da se bore. Nije se Rim gradio preko noci, prema tome kako kazu bosanci SABUR sve ce na svoje misto a vi koji se obradujete nekom potopu mozete se tijesiti jer jos dugo ce SDA biti najaca stranka BiH, a vi nastavite dijeliti minuse i pluseve sami sebi. oni koji napsutaju stranku ne mogu ostati nezavisni kandidati i primati placu par tisuca jer bo njih niko nije birao niti iam neki kandididat neke fantomske nezavisneNDH ups mislio stranke.
Salko daju li ti trebe bar malko😄
Lik u pozadini: CHILL
Salki neobicno sto nije vise predsjednik opcinskog odbora konjic a i kantonalnog odbora hnk, sto je vrsio dvadeset godina, malo mu sto je samo parlamentarni poslanik, malo mu desetak primanja. zao mi covjeka. sda treba uvesti dozivotne mandate da se salko i ova trojica vrate.
I njemu doslo u glavu ☺
Raspadaju se definitivno..to su i zaslužili jer su svi oni "uzgajani" na korupciji i svojim (ne)radom sistemski uništavali Bošnjake...
SDA tone i u taj ce ponor povuci kako Bosnu tako i naivne Bosnjake. Selam.
Koga još pogađaju vijesti političke naravi kad je ovakvoj Bosni i Hercegovini odzvonilo ? Naredni opšti izbori su zadnji u Bosni i Hercegovini ovog oblika i uređenja. Svejedno šta će biti sa SDA i ostalim dželatima RBiH za koju smo ginuli. Njima ionako ništa ne fali, osim obraza.
Naradio se ovih 20 godina. Na djeci svijet ostaje :D
cuj on odlazi kao da je Ronaldo ili Messi ili kakakv nobelovac SDA seljacina za koju niko nije cuo 20 godina prdio i cacko nos i ceso jaja u stranackim i drzavnim klupama za velike pare otrgunute iz usta unistenog naroda dabogda vas familija u gulasu trazila kako ste samo gladni i pokvareni
Niko ih neće abolirati od instalirane eksplozivne naprave koju su podmetnuli Muslimanima u BiH.
Budala pokušava promijeniti druge a pametan mijenja sebe.....vide i Šepić i Sokolović da se ovi u vrhu SDA nedaju promijeniti, logičan potez je ovo što su danas uradili.....Ahmetović je pokazao da igra za svoje sitne interese ali je potez Mehmedovića kojeg su mnogi uvažavali razočaravajući...
@nostalgicar vidim, najgora sorta ljudi pljune pa poliže...to upravo radi Mehmedović
cuj ovo SDA se udaljila od pocetne ideje .....kssssssssssss koja je to ideja podobni a ne sposobni fildzan drzava i SDA do kijametskog dana ta ideja se se nikad nije mijenjala
Sokoloviću Srbine drži se.
HAHAHA A GDJE PECAT(SEBIJICA)????
pjevaj mi pjevaj sokoleeeee, šalaj sokolee, ko što si sinoć pjevao, sinoć pjevao, šalaj pjevaooo.
Samo se razilazite.....blago nama!!