Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skinete sda godinu dana sa vlasti i nazire se prosperitet. Zamislite gdje bi bili da nam nisu ukrali 25 godina zivota.
Gdje je SDP na vlasti pordilje imaju po 1000 KM , gdje je SDA ima Novalic, Zukic, Fikret Hodzic itd...
Nadam se da cemo trojci dati Autoput da se gradi nakon izbora...Budimo iskreni SDP je najvise autoputa izgradio, velika radilista su bila od sarajeva do kaknja za vrijeme njiglhovog mandata
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Fadil Novalić, kaže da je 1000km pretjerano, kaže po njemu je 300km dosta, sramota. Bravo za Vlade TK i KS. SDA potpuni restart napraviti morate, paraziti su na vrhu stranke, rad 0.
Ja prošle sedmice pitala za potrebnu dokumentaciju i hoće li biti iznos 1000 km, kaže gospođa u opstini da nemaju nikakve upute od kantona o tome.
E jesu i bili najvise zakukali, oni i Zenicani - eto im.
Nadati se da ce doplatak biti uslovljen time da roditelji imaju najmanje srednju strucnu spremu da su punoljetni da nemaju krivicna djela iza sebe i da vec ne primaju socijalnu pomoc, doplatak i sl. U protivnom ce biti nacin za podrzavanje i proizvodnju novih socijalnih slucajeva.
Je li samo Tuzla država? je li nema pkrodilja u drugim gradovima? Sad kčekujem tuzlake da se slože samnom i da odbiju ovu inicijativu jer su prije 10 dana isto ovsko pisali i bili protiv toga da samo u Sa porodilje primaju novac
Sto je previse previse...
Sad cemo i helikopter kupiti
Zadnji trzaji da se spriječi odlazak ljudi !
Nema SDA = ima desetine miliona maraka viška u budžetima...
Kad ste ukrali od Kantona Sarajevo 90 miliona, al neka porodiljama ,da troše u zdravlju
To je moja Bosna ! 🇧🇦⚜🍀♥️
Tuzla se izgradila ko Real Madrid!
Ovo je za svaku pohvalu, samo tako cemo imati dobar natalitet sigurno. Nego nije fer za ove druge kantone dajte ucinite nesto da svi imaju tu naknadu. Svi smo mi Bosna I svi imamo ista prava.
Cim nema SDA sve je u ovoj drzavi bolje, malim koracima do normalnih vijesti poput ove
Bravo Tuzla. Nego veceras znate sta vam je raditi😁pozdrav iz Sarajeva♥️
Dok jedni povecavaju namete privredi drugi povecavaju naknade porodiljama. Razlika je jasna a i posljedice. Nameti privredi smanjit ce broj radnih mjesta, a povecanje naknade povecati broj stanovnika.