Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve ima veze Bobovac sa srbokomunističkim 25 studenim
Odmah usvojiti zakon kao austrija ustaski simboli - 10.000 eura kazne pa neka pjevaju UZPovci!:))
Zamisli ovih ublehasa,srusili onaj sistem svi redom tu na slici,i dalje su za neku malu drzavicu od Sarajeva do Zenice,a pricaju o ZAVNOBIH-u,u kom pise isto sto i danas u mirovnom sporazumu tzv ustavu BiH,da su tri naroda konstitutivna,a onda na referendumu preglasaju Srbe i proglase nezavisnost BiH;pa koga vi lazete moroni jedni
Ma ja bih preporučio g-dinu Laviću da kao predsjednik Preporoda malo razmotri dešavanja na poličkoj sceni gdje ''prvi u Bošnjaka'' dijeli Bošnjake po nekim njegovim kriterijima preuzimajući ulogu političkih, vjerskih i svih drugih predstavnika našega naroda. U ositi smutnju među Bošnjake mu se može ''obiti o glavu''.
Ono kad više nisi siguran u svoj identitet pa slaviš sve od Kulina bana preko Otomanskog carstva i ZAVNOBIH-a do današnje BiH-a.
tacno
Ustaše nisu pozvane nek slave Jasenovac!
Mozda bi i dosli da se ne radi na tzv "jedan od najvecih datuma u historiji BiH". Aplauz za drzavu :)