Danas u 12 h protesti građana
0
I mi "štelu" za banku imamo!
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nemojte se buniti, baš nam je fino-
Pravo ste se provalili,organizujete vazda nekakve proteste koje financira SPD i naravno da vas je lako provaliti.Najava strajka,sat prije pocetka...... u oslobodjenju.Poziv za strajk svim simpatizerima DEDA MRAZA i...
još jedan igrokaz. sjajno
Dzaferovica objesite koji je direktno kreditima svoje banke podrzavao kriminalce u ovoj zemlji...
Kakva je ovo vijest? Danas u 12 protesti gradjana. GDJE?!?
Kako nema ništa, pa upravo na ovaj način bere političke poene, trudeći se da se predstavi kao jedina alternativa sadašnjoj vlasti. Tako je i izabran za Predsjednika, on je bio jedina opcija.
Nakon driblanja samog sebe, misliš da je još i sposoban da smišlja neke teorje zavjere. Da nekako okolo bude opozicija pored milion normalnijih načina za koje bi i dobio neke poene... Haj nam reci šta on ima od ovakvih akcija... Samo tone sve više i više... dok drugi rade njegov posao.
Kad već kritikujete (s pravom) sadašnju vlast i lopovluke, zašto niste ponudili ozbiljne projekte i ideje?! Meni ovo pokazuje da ove budalaše plaća neka politička opcija koja nema pravi odgovor na katastrofalno stanje BH društva. Međutim, isti \"smisao za humor\" koji pokazuju ovi aktivisti, kao i aktivisti slicnih udruženja, ukazuju na to da ove ideje ne dolaze spontano od građana, nego da ih kreira gospodin Drug najvjerovatnije. Svaka mu čast za političku umješnost i snagu. Međutim, dešava mu se ono \"ne sam Safete\", prediblo je i samog sebe.