Komentari (280)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ja na usmenom najbolja sam rekla čija je gotovo prekucala
uze mi komentar iz usta
svi katolici prvenstveno hercegovacki imaju zaposlenje u drzavnim firnama,mada ih ima po četvero na jednom radnom mjestu a dovoljno je samo jedno.Bravo i pravo u Europu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neka sto je zaposlila cerku no je yaposlila i zeta u agenciji za bankarstvo i to bez zavrsenog fakulteta na izmisljeno radno mjesto a zatim o trosku agencije zavrsio neki fakultet na krivini do Kiseljaka i kad covjek zavrsi fakultet dobi radno mjesto u Mostaru na izmisljenom radnom mjestu pa jos za sefa a vamo ugrozeni hrvati, mamicu im a nema financijske institucije i agencije dje se nisu uvalili i sve svoje zaposlili a ovamo jednakopravnost i ne valja ovakva.
A jeli ti zet bio najbolji na usmenom kad si ga zaposlila u agenciji za bankarstvo a postena ministarko Milicevic ili je primljen bez zavrsenog faxsa, kojeg je zavrsio o trosku agencije. I dje sad radi u Mostaru kao sef na isturenom punktu agencije koji sluzi za uhljebljenje tvojih i Covicevih kadrova. I da nisi ti slucajno bila u UO agencije kad se sve desavalo.
Pa narode, otvorite oči!!!! Ko je zaposlio u proteklih 20 godina u Telekome, Elektroprivrede, Vodovode, Komunalne firme, inspekcije, ministarstva korupcijom svoju rodbinu, prijatelje, švalerke i sl., a fokus hoće da bace na jedinog čestitog čovjeka koji jedini radi nešto u ovoj državi,a to je Novalić.
Mediji su pisali u kojim institucijama je zaposlena Čampara (Sada) Rabija, te gdje su njeni sinovi Dubravko i Aljoša zaposlili svoje supruge, rođake i sl., međutim, neko je spinovao da se o tome ne priča, a sada se priča o zaposlenju premijerove kćerke koja je radila kao obični referent. Čestitost i namjere Novalića se vide iz ovoga poteza.
Ma nije valjda da je bila najbolja?! I Covicev zet je isto bio najbolji izbor za direktora Agencije za zrakoplovstvo. I od Coviceve sestre kcerka je bila najbolji izbor za direktoricu Agencije za obrazovanje BiH! Oni ko Hitler, radjaju samo najbolju, superiornu djecu! Ja bande! Nema joj na svijetu ravne!
Dodjite i iskusite zivot u srednjovijekovnoj Kraljevini Bosni. Postanite hrabri vitez, bogati trgovac, vjesti zanatlija ili mudri vladar. Mozda osvojite i srce neke otmjene dame plemicke krvi... http://www.renesansnakraljevstva.com/Landing.php?ref=926
Agencija je na državnom nivou, tako da odluke Vlade FBiH ne vrijede.
@kitolovac A direktor Agencije Bakirov zet Aksamija!
Ovi likovi iz nase politike da imaju barem malo morala, podnijeli bi ostavke jelkica - Coviceva desna ruka, a sve hrvati ugrozeni, koja propaganda
hahahahahahahahahahahaha
Zadovoljila ORALNO (usmeno)
Sami smo ih birali, niko nam nije kriv. Eto ko iznenadilo nas sto zaposljavaju svoju djecu rodjake i sl na budzet.
Sasvim normalno i u skladu sa frazom " REALNI SEKTOR " od rata u Bošnjaka znanom i zvanom " ZLATNA KAŠIKA ". Nije ni gospođa ministarka financija luda da joj djete u mandatu posla traži, nego stara dobra klasika " TI MENI JA TEBI, A JADE KO ..EBE ", malo če se o ovoj djeci pisati, a ona opet na kraju mjeseca primila plaču i tako u krug, a naivni neka čekaju agende, unije, izbore za ovo i ono, a uvjek isti plaće primaju i žive Američki san u napačenoj BiH.
Bio sam , poslije rata na 17 konkursa , na kojima bih osvojio na strucnom ispitu 100 bodova a na intervjuu , zavisno od situacije od 46 do 90. Uvijek drugi. SVE SE JOS VISE POGORSALO OD KAD JE OSNOVANA AGENCIJA ZA DRZAVNU SLUZBU. Tacno , znaju koga ce primit kad se konkurs raspise , mi samo statiramo i cinimo broj.Htio sam napraviti Blog, stranicu , Portal , kako god da se zove na koji ce se javiti SVI prevareni na konkursima sa svojim iskustvima .
Ma dal je moguće.
Bila najbolja na usnenom
Kod nas studentice redovno kod profesora i dekana išle na usneni da bi usvojile gradivo XD XD
Niste napisali da je plata kcerke premijera kao pripravnice 4700 KM, pa vi idite u realan sektor da radite vikendima i nosate u slobodne vrijeme kafe i bureke gazdama za sitnu crkavicu