Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka ga donesu u sarajevo
Zamisli da gradonačelnik Zagreba traži kosti Mehmeda Spahe. To je ovo. Kako te nije sram pored porodice i njihovih želja uopšte tražiti kosti nečijeg pokojnika da ga držiš ko cirkus u gradu
Nosi ga u 3 pm, koji ce nama
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Tito je Hrvatima ostavio u amanet jadransku obalu, Bosnjacima drzavnost a Srbima formirao Kosovo kako bi se imali cime zabavljati poslje njega.
Na Jadranskoj obali žive Hrvati. Tito je muslimanima napravio državu i klasificirao ih kao narod i naciju. Do tada su bježali od bilo čega nacionalnog i pisali Istanbulu da se vrati najvjernijim muslimanima.
@gooUser6487 austrija je muslimanima uzela drzavu naciju i jezi i to dekretom to je presedan u istorij da bi zadovoljili Katolike i dodali ime Hercegovina takodje da bi zadovoljili Katolike to nije uradio Tito edukuj se malo Muslimani su povratili svoju drzavnost 1992,a ti drljaj oni sto volis da cujes imas pravo!
Kad vratiš alkohol i deda mraza nešto govori otišli na Ilidžu i u deset kafića kazu ne tocimo alkohol nema to ni u Rijadu
O Titovoj velicini i djelu govori sama cinjenica da fasistickoj bagri i mrtav smeta.
Svaka čast 👏
"Bogatstvo Sarajeva je njegova historija, otvorenost i raznolikost u svakom smislu te riječi. Naš grad je slobodarski, antifašistički, i takav će uvijek i ostati". Odlično! Uzmite ga sebi pa nek vam krasi Sarajevo. I onako ste vi najveći dobitnici njegove politike.
Kako volim ovako karakterne ljude!!! Benjmina sve najbolje ti želim!
karic pocela korstit filtere , ovde ne lici na grob
interesantno koliko se zena bavi globalnom politikom i regijom, dok uporno izbjegava teme za koje je i placena da brine - kriminal u vlastitom gradu koji je na ivici anarhije, jos malo fali da gradjani otvoreno nose pistolj oko pasa koliko je sigurno
https://m.youtube.com/watch%3Fv%3D1a3otFik8x8&ved=2ahUKEwj8wfqtraiFAxVPxQIHHY4VAPEQwqsBegQIDhAG&usg=AOvVaw1v8aLSHSzKy2vdDJy9QEKX
Ma Srbija je davno otišla u q....
Pogledajte snimak kako Tito na youtube govori kako nema teorije da se dijeli Bosna iako Srbi i Hrvati to zele, a sto se tice Bosanke nacionalnosti i jezika vise su krivi za stanje nasi djedovi i nene sto su izbjegavali skole nego Tito.
Dajte druga Tita u Bosnu mi cemo biti ponosni da je ovdje✊🏻
Tako je, bravo Benjamina za stav.
Tito mi je i dan danas draži od vaših, Alije, Tuđmana , Miloševića i njihovih korumpiranih i kriminalnih sluga i vjernika na baterije!
Dugo se nije populistica javila.
moze li zamjena za Aliju ili nesto sa profila?