Komentari (245)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam samo dio sistema- rece. Ovo je za rubriku bez komentara.
Samo sam htio udovoljit koalicionim partnerima, sta je s ovim? WTF....SDA sranje koje unistava drzavu vec 20 godina, i ovo njihovo udovoljavanje samo pokazuje koliko su slabi i da ce na sljedecim izborima pusit....
a kakvu si to pamet imao neki dan !!?? danas si kao "PAMETNIJI"??? BALIJO PROKLETI,POKVARENI !!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ovo je cirkus od države
SDA koja se predstavlja kao patriotska stranka je u biti najvise ANTI patriotska stranka u drzavi. Glasaju doslovno za četnike, daju zlatne ljiljane i clanstvo u stranci IZDAJNICIMA poput Esada Bašagića koji je informirao autonomaše u ratu i dobio 30.000 DM za to. ANTI patriotska stranka. Doslovno rade protiv nas.
Drug slažem se s tobom ali zaboravljaš da u publici i dalje sjedimo mi i gledamo jednu te istu predstavu 20 godina. Izbor se ne svodi samo na izbore jednom u četiri godine.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sifete, ovaj te zdušno brani! Jeli to po SDA liniji?
Treba njega biti stid zbog mnogo cega! https://www.facebook.com/Demokratska.Fronta.Bihac/videos/vb.414815075281564/844684882294579/?type=2&theater
Kadic, Kadicu zakasnio si...
Ublehas , cuj dio sistema. Isto tako se i Vucic izvlaci na te furke a zlo mu viri iz ociju
Koliko je gl..p nije ni svjestan. . Ko njega bira on bi dvije ovce na papiru izgubio. (Sejo koliko si platio magistarski? ima jeftinih kod mog jednog ahbaba pa ako budes zainteresiran javi)
Mars djubre jedno
KOJA KURVA!!! On glasao kako je htio, a sada pokusava da narodu zamaze oci. Ljudi ne dajte se zavarati, ovaj je dokazao da bi nas prodao za male pare!!!!
Ja prdno maloprije u liftu, drama prava...mali lift nemere 4 čoeka stat...al nije me stid i ne želim da se pokajem...biće jezika po haustoru al se nisam nešta plaho nasekiro
politicka qrvetina kao i sva prateca bulumenta
dok god glasate kao marionete, nemate svog ja, bice nam ovako kao i dosad (u svim strankama su vecinom takvi nazalost)
Glavati hrnjo,fuuuuuuuuuuuj!
...ja sam samo dio sistema i to nije ništa moje lično >> ŠEF SDA SISTEMA DA SE NE IZVINJAVA - VEĆ DA SE OBJESI NA AJFELOVOM MOSTU! VRIJEME MU JE ISTEKLO b a n g!!
Čuvajte se, zavladala je zaraza stida. Više bih ih cijenio da kažu imali smo interes za ovakvo glasanje, nego što se sad pepelom posipaju. I još im ne vjerujem da su iskreni.
Fuuuujjj. A koju si to pamet imao ? Zar si licni ugled dao zbog bijednih koalicija ?
KRIV JE IZBORNI SISTEM, I stranci koji su nam ga nametnuli ! :))))