Komentari (217)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi na Klixu ste gori od bilo kojeg drugog medija. Svaki dan prekomjerne doze nepotrebnih clanaka koji poticu mrznju. Sve to samo da zradite pare. Fuj. Pojma nemate da pravite mozda i vecu stetu nego vladajuce garniture vlasti...
Klix uzima pare od vlasti i piše ovakve članke. Vlast plaća sijanje mržnje.
Ovo je fakta!!! Kako ti to dozivljavas to je tvoj problem.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
To sto je dosao na docek ratnom zlocincu, to mu ne valja nikako i mislim da si je ovim zatvorio vrata u Bosni, za bilo kakvu "Eminu".
Drinjak da si ti bio u logoru kod Valentina i ti bi kmeco glupanne
Medjunarodni sudovi u hriscanskoj europi su dali svoje misljenje koliko je ko pravio zlocina
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kakav kantautor samo obradjuje sevdalinke
Nije napravio pjesmu od kapitulacije Njemacke
zapjenile se balije,sipaju svoju osmanlijsku mržnju,na meti su svi koji imaju išta svijetlo reći za Hrvate,u svojoj mržnji udaraju i na svoje,,,,,,,stotine tisuće izbjeglica ,žena i djece po Hrvatskim hotelima i gradovima ,mada je trećina Hrvatske razorena i pod okupacijom,koridorima spasa izlaze iz Bosne i svi vode preko Hrvatske,tuda i konvoji hrane i oružja stižu u BiH,sve preko Hrvata ,a oni naše kolju u srednjoj Bosni,planiraju uz Neretvu izići na more kao Srbi.
Mogao si mu poslati poruku za dobrodošlicu i bilo bi dovoljno.. Ovako si privukao pažnju javnosti da kao Bošnjak dočekuješ čiovjeka koji je osuđen zbog zlodjela prema Bošnjacima. Haman nisi imo kad ni razmisliti moj ibrice
Mogao si reci da si se slucajno tu zadesio, na proputovanju za negdje a ne ovako se ofirati. Cijenio sam tvoj rad a od sada više ne jer nisi korektan!!!
Sigurno je da su HDZ-ovci bili spremni platiti ovakvog nekog mizerasa kao nekog eksponiranog umjetnika da prevare bosnjacke zrtve i predstave zlocinca kao dobrocinitelja. Koliko su ti platili Ibrice.
A ne prica o tom zasto je bio kao nevin uopste uhapsen da bi kao figura koju ce ovako po potrebi upotrijebiti za prevaru bosnjaka kao zrtava Herceg Bosne, da bi zlocinac bio predstavljen kao dobrocinitelj
Znaci tvoja glava je skuplja od stotina drugih?!
ovo je bilo za očekivati čovjek ili šta već je hrvat muslimanske vjeroispovjesti sa prebivalištem u dubrovniku.
Pa ibrica je prakticki nepismen, nije zavrsio osnovnu skolu, odrastao u popravnom domu, sta ocekivati od sitnog lopova bez karaktera. Sve zavisi od teritorije na kojoj se zatekne, mogo je biti i veliki sdaovac ili srbin, takvih tipova je puno na sve strane.
Najgore je kad se javna ličnost petlja u politiku.
Znaci ova balijska gnjida, je bila na doceku ratnog zlocinca Ćorića, sa istim onim kamenjarskim srbima, koji su ga navodno htjeli ubiti. To je prosto nevjerovatno. Jedino logicno razmisljanje, je da niko i nije pokusao da ga ubije, mozda je imao neku neprijatnost, pa mu ovaj pomogao, ali da neko pokusa da te ubije, i ovaj te ko fol spasi, a ti ides na docek zlocincu, sa istim onim koji su pokasli da te ubiju..... PA U TO MOGU SAMO BALIJE DA TI POVJERUJU, GNJIDO IZDAJNICKA.
Ljubi san vašu ćer....
Nema nista gore od cina da se izda vlastiti narod jos gore je i to sto tamo neki kontautor za koga ja nebih ni cuo da nije klixa napravi se budala i ode na docek covjeka koji je ubijao civile samo zato sto su druge vjere i nacionalnosti i jos gore napadao dutju drzavu neznam kako ovaj Ibrica Jusic moze mirno da spava ali isto se nadam da sve ove potencijalne "izdajice" da ce vec sad pocet odlazit u druge narode kako nam nebih zabadli nož u leđa kad bude najgore.
On se svakako izjasnjava ko hrvat...
Ima u Podrinju Bosnjaka, kojima je Arkan postedio zivot. Ali je zato pobio desetine njih. Je li oni trebaju na grob da idu zlocincu, mamu li ti poganu. Gnjido, zavrsio si sa Bosnom. Ne dolazi u nas dio Mostara, Jablanicu, Konjiic, Sarajevo...... Pjevaj po Čitluku i Ljubuskom.
Ibrica come home