Udruženje majki Srebrenice
0
I danas okupljanje ispred Haškog tribunala
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne bi ja rekao da se same finansiraju. Ponavljam od cega se placa put, boravak gore itd. Mene nece niko lagati kada znam da se zbog \"patriotizma\" i \"istine\" peru pare. Dosta je para preko nas Bosnjaka oprano a i ova udruzenja to isto rade, svi to znaju ali eto, zbog tragedije im se tolerise! Neko ce i od ovoga zaraditi, iz rukovodstva udruzejnja ili sl !!
sta ko ih finansira same ko nema dijecu on i nezna mjih nezanima nista vise kada su ostale same i prosle patnju
Ma oni svi bi trebali strajkovat gladju jer drugog izlaza nema!KOLEKTIVNO strajkat gladju za ovao ponizenje i ismijavanje srtvi i pravde! BiH4EVER!
Mene zanima ko njih finansira? Ko manipulise sa njima, koja stranka, Haris???
Jos jedan hepening, \'\'ViS Majke Srebrencanke Feat Munira Subasic\'\'.. Ljigavo...