Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva smo to mi drzava kada iz nje svi bjeze?
Hrvatska treba da primi te migrante, i ove i one koji će doći. Hrvatska je članica NATO a upravo NATO države su razyebale Siriju, Irak, Avganistan, odakle inače izbeglice nadolaze. Hrvatska mora da primi, to treba da im bude moralna obaveza. I Crna Gora takođe. Što se prave problemi BiH kad ona nije u alijansi?
Pa nije vise u pitanju samo naguravanje,bilo je tu svega jer su migranti probili jedan policijski kordon i dosli do drugog uz samu graničnu crtu!Vidi sad,kad dodjes na granicu pa te podje neispavan kreten zajebavati a ti prav zdrav,pa trazi dlaku u jajetu e evo im sad ova gamad pa nek glume..
A sta nase Oruzane Snage rade? Za sta ih placamo?
Naši graničari umjesto da obezbjeđuju ulaz u Bosnu i Hercegovinu, oni obezbjeđuju izlaz iz Bosne i Hercegovine i pendrecima vraćaju migrante u dubinu naše zemlje! Čuvaju hrvatsku! :)
A hrvati čuvaju sloveniju sa kojom imaju granične sporove
@modrice tako i jeste, iz čega proizilazi da se granica Bosne i Hercegovine, u ovom slučaju ne brani u Krajini, već na rijeci Drini!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Upoznaj nekoga novog na Usamljeni.com
Maljevac mora pasti ,naredba glavnokomandujećeg migrantskih snaga Bagdhatija.
i mama ti je pala na moju kurrčinu.
...ti da imaš kurchinu ne bi bio na klixu ,nego na nekoj dobroj ženskoj.
Trebaju ih pustiti da prođu, pa ako hrvati upotrijebe silu onda nek se oni j.bu i objašnjavaju sa bogatim židovima. Svakako su na tapetu zbog ranijih slučajeva nasilja prema migrantima.
budalo, hrvatskoj eu kupuje dronove, termovizijske kamere i raznu opremu za nadgledanje granice. hrvatska sa izraelom ima bolje odnose nego ijedna europska država, bolje reći poslije amerike u cijelom svijetu. nemaš ti pojma.
@ikg ha-ha, mentolu hrvatska je zadnja rupa na svirali u globalnim okvirima
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ne moze vala iz bosne ptica izaci, a kad treba zastiti granicu od nelegalnih ulazaka kazu da nemaju dovoljno policajaca
od citavog clanka meni je samo ovo zapalo za oci "U ovom momentu Granična policija ima nedostatak od 440 službenika."
Otkud u Bosni 10k ilegalnih migranata? Imamo li mi granice i cuvare granica?
🆂🅼🅸🅹🅴🅷 🅳🅾 🆂🆄🆉🅰 33 Fotografije Slikane u Pravom Trenutku - Smijesno Do Suza smijehdosuza.com/zanimljivosti/33-fotografije-slikane-u-pravom-trenutku/ 🤭👌😵😄😆😂👆👆
Bosnje mora da su klepile neku sitnu kintu, pa onemogucavaju migrantima prolaz. zasto im ne daju slobodan prolaz, dajte I hrvatima nesto da rade.. Neka ih vracaju, neka se tuku sa njima, ganjaju, gledaju vas preko grane I smiju vam se..a, zima dolazi I nemate uslova da se adekvatno o njima pobrinete.. Kada pocnu da umiru bice nisu im dali da prodju, htjeli su da umru, sve ce svaliti na vas.. Stvarno ste glupa nacija..
Pustite ih neka idu dalje, bas kao sto i Srbija radi.Neka EU i Amerika rjesavaju njihove probleme,oni su im i rasturili zemlje zarad njihovih interesa.
I evo pustimo mi njih i šta onda? Hoće li ih Hrvatska pustiti preko granice? Nije baš tako jednostavno
Da rasturili im zemlje pune blagostanja.
miroljubiva skupina djece i žena.