Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osmorka, trojka ili sta ti znam vise koja brojka nije dobra kombinacija, ali ovi su grozni. Cetiri godine drze Vladu u tehnickom mandatu, a evo i dobro su u petu zagazili! Gradjani su izabrali i ove stranke sto su se okupile imaju vise ruku od SDA. Ne znam sta je sporno?
HDZ je držao vladu u trhničkom mandatu 8 god. za tvoju informaciju. Pitak Čavare sa crne liste
KrivoustiCuvarLogora tebe sam ceko da li znaš zašto samo Hrvati glasaju za HDZ jer nemaju za koga drugog jer HDZ nema konkurencije jest ima 10 HDZ stanki ali na kraju dana sve je to HDZ ili misliš da je nametnuti Komšic konkurencija koji se ne bori za narod koji predstavlja
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Najbolje staviti Sebiju za ministra zdravstva, Osmicu za ministra sigurnosti, Novalića dakako za predsjednika vlade, Solaka za ministra financija, ubacit negdje i Hodžića, Bakira za doživotnog predsjednika države ili bar Federacije, Lendu za ministra odbrane ...i oni će odblokirati.
Ustaski botovi na aparatima
Pravi seljo, za pijace, da trguje. 😂
Metuzaleme lopovski dani su vam odbrojani NESTAJETE INSALLAH☝️☝️☝️UMBD ARMIJE BIH⚔️⚔️🇧🇦🇧🇦
Ne dipr
Bez mene nema vlade
Ponudit će SDA samo da Sebiju ne diraju više hahahahaha
Punudi osmorki suknjice u LGBTIQP+ bojama.
Na kraju SDA ce napraviti enklavu gdje ce biti samo bosnjacko stanovnistvo
Bolan Lendo ponudi sam sebi ostavku...e to bi bilo senzacionalno...i onda je ne prihvatis..🤪🤪🤪
Lakrdija od sistema, treba mijenjati ustav!
Hoce SDAOoo bagra u vlast pa i na silu…
Ovi iz SDA su me doveli do toga da me vise i briga koliko ce biti entiteta ovog ili onog toga nekog utjerivanje straha, negativnosti mi dosta . Ili cinite nesto kao opozicija, saberite se, budite onstruktivni ili odhebaus
_h8er_ A koga ti smatraš patriotom??? Nastavnika fizičkog , Nerku , Fortagu jel , su zbog dvije tri fotelje za par mjeseci prodali bošnjake i sva prava im oduzeli???Hajde živ bio budi iskren pa odgovori???
Dokaz ta bilo sta od navedenog?
Rjesenje je da Tuzilastvo ispita na koji nacin su tri delegata presla u sda. Vjerovatno bi se sve odblokiralo.
Kako si dosadan druze i ti i tvoja propala stranka. Nije smak svijeta otici u opoziciju, dajte ljudima priliku da pokazu znaju li raditi ili ne, ako vec imaju vecinu.