Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan Gregorijan je vrijedniji za Brcake od svih distriktckih grobara i lesinara - i kao sto bi bilo kad bi bilo najbolje za ostatak BiH - najbolja domaca opcija za RS je Potpredsjednik SDP BiH Slobodan Popović - a za Federaciju BiH Zeljko Komsic - a svi bi trebali tijesno vezati sa Nasom strankom, s SDUBiH - Nerminom Pecancem, Mirjanom Deak i slicnim ljudskim i kvalitetnim politicki neiskoristenim bh resursima, potisnutim pod okupacionom najezdom ,,patriotskih\'\' snagatora - (entitetskih i) drzavnih grobara.
Brcaci imaju Gregorijana koji im ne moze nikada biti gori od domace ergele. Osim Zeljke Komsica - ja bih sve domace minder / fotelja - rotirajuce ,,PATIOTE\'\' - mijenjala za jednog Predsjednika Zeljku Komsica i(li) za jednog Gregorijana. a ti 12.01.2009. u 17:24 bistricki grobaru drz se svojih visokih ,,politicko ekonomskih vs privrednih strateskih pozicija\'\' - mahalasa i mahalusa.
Ja zamisljam drzavu bez srba i komunista i bila bi perfektna!!!Medjutim koliko ja poznajem stvar u Brckom vladaju srbi ili komunisti poslednjih 90 godina sa casnim izuzetkom od 4 godine.
Blago se njima. Da je Bogdo cijela BiH bez ijednog od njih,pa gdje bi nam bio kraj :D Zamislite drzavu bez, harisa, zlatka, dodika, BRANKOVICA, tihica i ostale bratije mmmmm utopija