Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je samo prica da se traga, a ako se nekad negdje slucajno pojave to ce bit da je pronadzeno!!!! Ovdje se nakon godinu dana dizu ruke, a kamoli nako 20+
Mislim da je bilo i trebinjskih muslimana.
sede u svoj bmw i ode xexe
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I kaze Srbija da nije ucestvovala u genocidu!!!!
Ahahaha, dzaba tragaju, mujage izmislile pricu kao i za Sreberenicu, Markale...
Milan Lukić.
Pa da, kad je ratovati protiv civila onda se moze.....a kad je protiv NATO snaga onda kapitulacija BEZUVJETNA I jos molili Albance da uzmu Kosovo samo da ne ratuju, da glave ne lete.
Jel Camiv tu?Ko?Camiv?Camive bolan javi se
i sta kaze onaj kriminalac mi da se izvinemo?
....ni ovo nije Srbija uradila, ma kakvi, jok, niposto :))
Odgovorne za ovakve zlocine na svim stranama treba osuditi i na sve moguce nacine staviti na stub srama,da se nista slicno ne bi ponovilo.Gade mi se ovakvi monstrumi,kojih je bilo na svim stranama.Najvise mi se gade oni "moji".
Lazu novine nije 16 nego 16 hiljada putnika😂😂.Bila guzva u autobusu
ŽITIŠTE ( VOJVODINA ) 2016-e: Po uzoru na Srebrenici 1995-e godine, tamo u blizini Rumunije, evidentiran je pomor običnih stanovnika automatskim oružjem. Čik pogodimo nacionalnost pomenutog "domoljuba" izvršioca neovisno od režima u Beogradu (Tariguzija).
O cemu pricas?!
Da se ušićari orden za hrabrost napadnu se i ubiju nenaoružani ljudi, ponešto se i ukrade pa se tako dobije značka za šajkaču...
Inša'Allah im se zatrlo pleme genocidaško!
poturice, nisi se bunio kad su te turci jebali
Inša'Allah im se zatrlo pleme genocidaško!
kO JE GOD .OVNA POVJESATI
Ovu rubriku najvise vole bosnje?Vasiono cujes li me vasiono