Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je taj podanićki gen koji nosi Hurtic i Ćamil Durakovic i to je ta peta klasa u Bošnjaka koja je danas došla na sabor u Sarajevu Mi smo i previše ponosan narod da podržavamo ovakve podaničke lobanje Cuj Doodik mu koperativan ,e boje ti on terma
Ako Denis nije predsjednik stranke, jesu Nikšić i Forto ili su oni samo Bošnjaci kad je djeliti fotelje.
@...229 kukavice i podanici nisu nas ponos nikada bili ,samo uspravni Bošnjak,onaj koji ne kleči nikom,osim Bogu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kooperativno ti Dodik izdajnicku fam..
Pa sto niste niksica zvali? Sta je sa fortom ili ta kuja samo zna iskoristiti bosnjacke pozicije i glasove bosnjaka.
Za njega je Dodik bog kao i za Vulić jer da nije dodika Sevlid bi bio jedna obična seoska varalica a ovako tu su limuzine , rotacije , ogromne plate .... znači za Sevlida je Dodara bog.
Stvarno svaki put Kad vidim Emelu nije mi dobro arogantno mi izgleda
on ti naj milije na koperativan nacin
Ovaj voli Dodaru ko luda Sanja Vulic🤣
A šta nam je sa bivšim ministrom sigurnosti, šta je sa Radončićem Fahrudinom. Prođe i njegovo vjerovatno ga je sky aplikacija stigla
😄 🤣 😂 ima jos Seyda
Wow nisam vjerovao da neko moze biti ovoliko dodikov podanik.
ovaj bi dodiku glas dao!
Podanik koji je jedva zavrsio osnovnu skolu a hvali se diplomom sa doktorskog studija iz Novog Sada. Svaku posjeti stranoj zemlji ide uz pratnju sekjuritija kao da je Biden.
sav jad bosne se sjatio u ovog sevlida, covjek je inace dr. da mi je samo znati sta je doktorirao, gdje i na kojoj temi. Krenuo od kopiranja knjiga i prodaje kopija ispred fakulteta do vodeceg izdavaca u bosni. Onaj isto celavi iz zenice i on je neki kao biznismen, zar je moguce da ne moze iz naroda izaci ista zdravo i normalno ili je to to
Pa imas predsjednika stranke Niksica, Fortu, Zenge one nakakve, Semsudina Mehmedovica, Semira Efendica, itd. Zasto oni dosli, ne seri bgt.
Ubi trojka sa kadrom ovih dana ahahahahaahaha
Saban koji pod rotacijom vozi kroz naseljena mjesta,masa,skole u blizini.Jednom rijecju divljak kao i ostali
Sada je potpuno jasno da ovaj nazovi ministar radi za Dodika i Čovića, pa zbog toga čini sve da sruši presudu "Kovačević". Da je imalo pameti, bili bi masovni protesti pred ministarstvom sa traženjem njegove ostavke.
Uopste meni nije jasno sto su se oni sastajali.
Srboljub Hurtić