Komentari (304)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sdaovci bi prodali babine nišane.
Govna odvratna. Državu su svakako prodali.
Umij se budalo i procitaj tekst. Ko je narucio ovaj kiosk? Muzur ili Hubijar? Kakve veze sa postavljanjemm ovog Kioska ima SDA? Dinin papcic narucio kiosk, a ovaj morao po zakonu to zavrsiti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Planirana javna nabavka od strane starog rukovodstva TZKS kaze jasno i decidno “ VISE POSTUPAKA” , mnozina, to ce reci vise objekata i info pultova u koje su ukljuceni i tvrdi objekti,lazljivi sda-ov smrdljivče. Presmijesni ste u svojim lazima! Ukupno je planirano 250 000,za kompletan projekat, sto naravno ne znaci da mora biti i potroseno. A pogotovu NE na jedan objekat,LAŽOVE.
Za mene nista cudno poznajuci sda kadrove ovih 22 god. Po glovi mu se vidi "tehnicki" sklop. Fuj!
Hapa, hapa, hapa, hapa...nemojte više molim vas, rasplakat ćete me hahahahahahah
Pa hoće li više ikada prestati ovi lopovluci?
Mogli ste 15 ovakvih postavit. https://www.alibaba.com/product-detail/Floorstanding-informational-kiosk-32-inch-touch_60677044010.html?spm=a2700.7724838.2017115.138.3a4e6a39s5pa6p
"Ništa u cijelom projektu ne bi bilo sporno, osim cijene koja je poprilično visoka za jedan ovakav projekt". Ludnica
Poraz naše inteligencije sastoji se u tome da dozvolimo sebi da nas ovakvi imbecili i retardi prave budalama.
i zasto se svi bore za vlast? ko procita tekst bice mu jasno...hehe
Ovim putem zelim Hubijare da te obavijestim da pojma nemam ko si , ali znam samo da si lopov i smeće sa svojom pričom i da sam nadleznodm drzavnom tuzilastvu kao gradjanin podnio krivičnu prijavu protiv tebe, firme koja ej gradila kiosk kao i komisije koja je odabrala najpovoljnijeg ponudjača.A ko je u budzetu bilo toliko ppara planirano za ovo. To nije značilo da se sve mora potrošiti po ma kojoj cijeni. Te priče sada ćes pričati ,nadam se nekom poštenom tuziocu.
Kako da ne! Neko je smotao 150 milja KM. Za koje svrhe? Istraga će sve pokazati - šuplja ti je MH. poznat si ti i od ranije.
ugrađuju se u razne projekte.namire i sebe i stranku pa ti nemoj u političare.a tu su se ugradili sem njih još i izvođaćka firma i dr.
OVE TUŽIOCE I SUDIJE TREBA KO SADAMA HUSEINA
Poštuješ li i Aušvic što ga Hitler napravi?
“...izvršila pregled i ocjenu ponude...” Nigdje ne reče koliko je ponuda bilo, samo ovdje onako suptilno i usput kaže da je bila samo jedna. Brani se kako nije on lopov, jer je onaj prije njega je mislio uzeti više, a u osnovi je samo bio nesporazum oko PDV-a. Odbiće se nekome od udjela u UZP-u
legendo daje ovo imalo normalna zemlja ti bi izjavu davo i CZ
svakog imalo normalnog covjeka a kamoli direktora/menadžera bi bilo stid napisati ovo.