Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mnoge su se lose stvari dogodile prije svega zahvaljujuci Tudjmanu i Susku pa do nizih nivoa...to treba prevazici Bosnjaci i Hrvati su historijski saveznici a historija je pokazala da su srbi nasi historijski neprijatelji...Ne ponovimo greske...Stipe Mesic je legenda i ovo sto sam rekao to se moze uzeti i od njega...
4,5 milijarde maraka... U ratu su opljackali najmanje 100 milijardi, tako da im ovo dodje kao nekom platit kafu....
Nama bi trebao biti cilj jedinstven Mostar. Neka svako ide u vec postojece dzamije i crkve. I one su prazne. Razbijanje Mostara duz etnickih linija nije u interesu BiH niti je u interesu Bosnjaka. Svako ko to forsira radi u interesu cetnickog projekta razbijanja BiH, bez obzira sto se obicno kriju iza dzamija. Glume velike muslimane, da bi odradili posao razbijanja BiH u korist cetnika.