Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ehugen khvathernik Zna se: KraaaaDeeeeZeeeee
dobra ova Lidija Bradara cini mi se i ja cu u HDZ
Kad bi ovi mijenjali gace kao partije, manje bi smrdilo. Pravi idiotizam samo zbog fotelja. Fuj od covjeka, koji se okrece kao suncokret.Sta od njega ocekivati?
Мени је ова општина увијек била занимљива. А мало ко у СБК и зна за њу.
staj ovo stranke predizborne skupove odrzavaju u crkvama.da ovo napravi Bakir proglasili bi ga muhadzedinom sve bi ih Sipa pohapsila zajedno sa hodzom.
Nije problem odrzavanje skupova u crkvama. Problem je da nitko ne vjeruje u Boga.
Tendenciozno čitaš tekst. Da nije tako, pročitao bi da su neki od učesnika " prije " skupa bili na svetoj misi u crkvi, a da je skup održan poslije i na sasvim drugom mjestu. Inače, sve političke skupove u vjerskim objektima i u njihovoj blizini i sam ostuđujem .
Komsic i Suljagic su potpisali pristupnicu HDZ-u vec odavno.
Bakir je odavno, ne izlazi iz nacionalnih struja, svih stranaka tog tipa.
Gdje su dokazi?osim brbljanja bezveze.Ja takve debile kao sto si ti najvise volem.
..šta je dogovoreno u prelaznom roku?