Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrijeme je za promjenu Hrvatske politike jer kad se to desi i Bošnjaci promjeniti stav.Vrijeme je da se vrati na polaziste Blaža Kraljevića jer njegovim ubistvom je počela nakaradna HDZ politika u BiH
Glasati za Komšića, i to je to. Ako vam je teško izaći na izbore, onda neka vam 10% stanovništva odlučuje o sudbini države.
slažem se u potpunosti glas za Komšića glas za raspad BiH! Glasati za raspad države!
hsp i sds jedine probosanske stranke hah
Poruka hrvata iz dijaspore "Glasajte za covica zivite u EU prvit ce mo trokatnice u bosni a dolaziti samo kad je glasanje. Pitam se da li ce doci ako izbije drugo poluvrjeme!?😁
Ne znam kakva ce biti izborna mogucnost za odabir clana predsjednistva, ali ako bude samo jedna mogucnost to jest da se bira od dva samo jedan ili za bosnjaka ili hrvata, ja kao gradjanin cu izabrati hrvata Komsica. Bolje se odrediti na ono koje je urgentno, jer nisam za oruzane sukobe.
Covic je odavno veliki srbin
Veliki vjernici sa kamenjara i jos veci fasisti zele kraj drzave BiH vec u slijedecem mandatu Ljigavca i Dodika. Ne vidim drugog rjesenja nego dati glas Komsicu. Pa ako ce se zategnut, nek se zategne i pukne.
TREBAJU BOŠNJACI DA HRVATIMA IZABERU CLANA PREDSJEDNISTVA
Sve je ovo tačno! I pitam se da li će se iko ozbiljno zapitati zašto se Čović da 92 potpisivao ćiricom i čiju politiku on provodi? Svakih desetak dana se sastaje sa Dodikom i čovjek bi trebao biti dobro glup pa da mu ne bude jasno o čemu se radi i kakve su namjere njih obadvojice! Naravno uz pomoć mentora Vučića i Kolinde tj. HDZ-a!
Od pocetka nisam bio za to da se glasa za Komsica, ali sto vrijeme vise prolazi uvidjam da ce se morati to. Kamenjar je otvoreno stao uz Dodika i zele rasparcati i srusiti BiH.
Provalile ustase druga Dragana. Hihi. Osim sto su bezobrazno ustvrdili da su Hrvati najvise stradali u ratu, svaka im je na mjestu.
HSP nije za podjelu Bosne .... Oni su za cjeloviti ....NDH
Nema podjela i glupa vam je prica... Dva entiteta i jedna drzava!!!
Oko 800 ljekara sa područja Tuzlanskog kantona pokrenuće danas proceduru oko uručivanja otkaza u javnim zdravstvenim ustanovama, nakon što su neuspješno okončali pregovore sa Vladom Tuzlanskog kantona (TK).
Borili ste se za tuđmanove ideje kad se već pitate. Da stupite na vlast umjesto HDZ opet bi nastavili isto.
To je neminovno, jer je u ovoj drzavi sve nazor. 90% Hrvata u BiH misli kao Covic, zasto lazemo sami sebe i tezimo tome da drugima biramo legitimne predstavnike alias Sejdo Bajramovic. Na kraju nas opet isto ceka, a to znaju lideri Bosnjackog naroda koji se bave jedino bogacenjem sebe i svojih taldjija preko kojih isisavaju lovu iz budjeta.