Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Interesantno i istinito,da su RVI armije BiH,jedini branili drzavu koju sada imamo,ostali su rusili svoju drzavu,ovu sadasnju,svi znamo,sad svi primaju invalidninu i branioci i rusitelji na cijeloj teritoriji BiH,nepravedno do bola.
ARBiH i HVO su u BiH, kao i u svemu ostalom, imali kvote i za RVI. ARBiH ima 33.000 RVI i 36.000 poginuli, plus 2.500 dobitnika ratnih priznanja. HVO ima 16.000 RVI, 6.000 poginulih i isto 2.500 dobitnika priznanja. Sasvim je jasno da pripadnici HVO nisu stradali u tom omjeru i da je puno lažnjaka.
mala ispravka: HVO ima 17.000 RVI
Ratovali su za vas, sad je red da im i placate. Kad trebaju da glasaju hrvati iz Bosne su vasi, a kad trebate da platite ljudima sto zasluzuju onda su oni nasi… pa odlucite se vec jednom
Naravno da svi imaju ta prava,sta su oni mislili,znam zenu ciji covjek nema to pravo a poginuo u istoj akciji kao i njegov prijatelj i komsija koji to ima