Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće Čović da bude jedini Hrvat u Bosni. Ali ispade najveći Srbin.
“Hrvati kao narod na području Republike Srpske su pred potpunim iskorjenjivanjem”, godinama upozorava biskup Komarica. “Čuvajte Republiku Srpsku”, poručio je Dragan Čović.
U 29 općina RS nedostaje 116.872 Hrvata u odnosu na 1991. godinu, i to primjera radi: Banja Luka (– 23.922 ili 82,42 %), Derventa (– 19.383 ili 88,29 %), Šamac (– 12.306), Doboj (– 11.419), Brod (– 10.706 ili 76,51 %), Kotor-Varoš (– 9.579), Teslić (– 8.083)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Hdz je najveći neprijtelj svim hrvatima a posebice nama u našoj lijepoj i prelijepoj BiH. 😥
HNV nevladino udruženje.... Totalno nerelevantno.. Nebitno... To isto kad senad na face pozove cedu jovanovica... Canka... Bursaca.. Vojina mitrovica.. I oni Pričaju ono sto bosnjaci vole cuti... A to je zabijati glavu u pijesak jer svi oni zajedno nemaju 3%glasova srba a ovi 1%Hrvata i sada oni udarna vijest... Mora se razgovarati sa onim koje je narod birao pa nebitno ko su oni
Protjeraju ti narod za koji navodno dišeš, i onda im ti dođeš i pohvališ ih. I onda sve to okreneš na priču da bez RS koji je proganjao Hrvate sa svojih teritorija ne može bit Hrvata. To priču ako pušiš imaš pamćenje ribice i dobro kečinu iz povijesti.
Klasična majorizacija
Sta njega briga za protjerane Hrvate iz RS-a njega samo njegova stolica i titula zanima,sta je vama ...
Monstrum iz Ljutog Doca.😀🐏
Bravo za HNV!
Vi iz hrvatskog narodnog vijeca niste pravi hrvati. Vi ste lazni i nemate legitimitet da me komentarisete. Ja sam europejac dr. Dragan Covic. Dovidjenja.
Veliča i glorifikuje u ime Hrvata onu ideologiju koja je radila na sistematskom progonu te eliminisanju Hrvata i koja je radila na rasparčavanju Republike Hrvatske. Jadno, dno dna! NE MRZIM SRBE da ne bude zabune, ovo je čisto zapažanje!!!
po njegovoj pameti i govoru on nije ni osnovnu školu čestiti završio.sve je nekako na osnovu laži i lopovluka.
Čuj glorifikacija, a Tuđman i Alija priznali i potpisali.
SDA narodno vijeće .Ne pričajte gluposti.Ovo vijeće je Hrvatsko koliko i Komšić , DF i SDA skupa.Bez obzira sviđao se meni ili ne govor Čovića.
Tzv Hrvatsko narono vijeće, zašto se ne obratite parlamentu RS, tamo se radi zaštita prava hrvata u RS
Bravo Dragane, pravi vizionar i drzavnik. Savez brace po Kristu je neminovnost, samo naprijed
Čuvaj te rs ne dajte da se Hrvati vraćaju. Koliko je Hrvata stradalo po srpskim logorima koliko je protjerano i on se njima zahvaljuje.
Kako nije ostao do kraja da čuje kako je entitet, država, otadžbina, slobodarska zemlja, planeta dodikland.... Ekonomski gigant kakvog nema u regionu, Evropi, svijetu... Galaksiji...