Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BOJKOT 385 ! KUPUJ 387!
Maloprije sam stavio u korpu kokošiju supu, kad naumpade mi da je 385, vratim je i uzmem vispak, samo domaće, samo 387!
UVIJEK SAMO HRVATSKO KUPUJEM. KAD STAVIM HRVATSKI PROIZVOD U KOSARICU, SRCE ZAIGRA.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Komsic je za Covica Nelson Mandela
Hahaha vala bas
Komšić je za Covića alkoholičar. Kada se otrijezni jednoga dana, paradiraće novu tetovažu šahovnice, kao Tifa 4S
Stigla zahvalnica iz Beograda.
škutori...sretan vam 9.januar. ista ste qovna. nek vas je sram vukovara,šibenika i dubrovnika
Ja da sam bosnjak zabrinuo bih se
cuj sramota to je za osudu drzavnog vrha HR.ko oni nisu znali da ce ic tamo
htjeli se osvetiti bosnjacima,pa popusili,kako ste jadni i glupi u pm...
Lazete.... Vi ste ga poslali da ga zavucete Bosnjacima ali ste dali autogol .. Sad se vadite jer ste uvrijedili zrtve u Hrvatskij
Lazete.... Vi ste ga poslali da ga zavucete Bosnjacima ali ste dali autogol .. Sad se vadite jer ste uvrijedili zrtve u Hrvatskij
Spavaš li mirno Dragane Čoviću? :) Ima li šta gore neko kada te matica ošamari? Kakav autogol!
Karadzicev SDS protjerao 700 000 muslimana. Karadzicev SDS pobio 30 000 muslimana. Karadzicev SDS napravio Prijedor, Srebrenicu, Visegrad..... Bosnjaci u koaliciji sa njima. Sarovic, krvnik iz Vlasenice im najbolji ministar. Ali im ne odgovara Dodik, koji je spasavao Hrvate i muslimane. Mamu li vam balijsku pokvarenu. Mi iz Herceg Bosne, cemo ic gdje hocemo, a ako se to ne svidja balijama sa Indexa, neka se zale izlapilom jarcu Stipi Mesicu i nedohebanoj kokosi Jadranki Kosor.
glup si
Odcijepiti RS od Federacije. Bošnjake dovesti iz RS, a pravoslavci u RS. Napraviti Bosnu i Hercegovinu bez pravoslavaca u vlasti. U kantonu Sarajevo mnogo pravoslavaca, koji su živjeli u RS-u prije rata je na zavidnim pozicijama. Ako nisu oni lično, ubacili djecu svoju. U ministarstvu, pravosuđu, svugdje. Provjerite!!! Onda, pravac EU a RS ostaviti Srbiji, pa nek se zajedno uguše u bijedi. Brate, treba im pasoš i viza da uđu u Bosnu, pa nek nam robuju ili nek žive u RS-u.
Evo jedno pitanje za Ere!!! Da li ste stvarno mislili da će vam šurovanje sa Srbima i proslava nagrade za generala Lisicu proći neopaženo ispod radara javnosti??? He he he he he he he, osokolili ste se, a danas je pad vidim jako bolan. Dok vam na .HR (točka HR) portalima deru sve od čukunbakice do mamice, ovom prilikom da vam se prijateljski uz tapšanje po ramenu, nakezim u lice uz slogan: "Ma bit će nama Komšić u Predsjedništvu poslije ovoga još jedan mandat" !
covicu stidi se palih hrvatskih branitelja..al hebe se teb,, ti si svoju guzicu osigurao
Jutros smo imali navalu Čovićevih botova koji su koordinirano sa botovima SNSD-a pokušavali da opravdaju Čovića uz ismijavanje Bošnjaka. A zlosretnim Erama i nije baš do smjeha sada! Upamtite nešto Ere! Vi Hrvatima naspram Šibeničana ste građani 9-tog reda. Nikad vi nećete biti "egal". Izdajice ne cjeni niko. Kako prodajete danas nas, sutra će te i njih. Hrvati su pametniji od vas. A da budem iskren i nama Bošnjacima su Šibeničani preći od vas!
evo pozvali su komsica da dodje u neum,da se vidi koji je pravi put hrvata u bih,ko im je zapravo veći prijatelj bosnjaci ili srbi...pitanje za milion dolara...e,zajebali ste se magarad jedna,srbi bi vam oprostili sve i opet bi zajedno,ali croati nikad više ...nije to ni do covica niti do plenkovića,to je prosto ,tako!
@RobertLafonteno U BiH nema nikakvih "Croata"... Imaju samo pokatoličeni pohrvaćeni izrodi Bošnjačke nekadašnje neprikosnovene nacije. Niko Hrvate ne spominje do 1991 godine. Eno Kraljevske sutjeske pa nek te Fratri edukuju!!! A što se tiče politike, vi ste NASAMARENI. Kmečitis de lux. Ere ne voli niko a pogotovo ih od juče ne vole Šibeničani :) :) :)
@Chmoljojeshuptchina Pipšamo se po vama pohrvaćenim Bošnjama redovno :) :) :) Znam da te boli ali šta ćeš ;) ;) PS: Imaš nešto zove se Načertanije, napisao Ilija Garašanin. Pročitaj šta u njemu piše i usput pročitaj koje godine je napisan ;) ;) ;)
Samo bojkotovati srbske i hrvatske proizvode 381 i 385, širiti među porodicama, prijateljima, mislim da svako moze skupiti 10 ljudi koje će nagovoriti da ne kupuje ništa sa ovim kodovima, nas 1000 * 10 = 10 000 ljudi, u prosjeku je 1 KM na da 10 000 KM na dan, godišnje 3 650 000, a možemo puno više im naštetiti, samo jačati domaću privredu i kupovati 387 i porez nama ide, a ne njima. Samo "mrežni marketing" bojkotovanja za ova govna...