Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odite vi iz HDZ-a vise,dosta vas je bilo!!!! Svi ste isti u HDZ-u! Ihrvatski i bosanski! Nadam se da ce bosanci uspjeti ostvariti suradnju sa normalnim hrvatima iz BiH. Imate punu potporu od vecine hrvata iz Hrvatske! Marinko, Zagreb
a za kaj vi bosanci ne organizirate prosvjede kao mi u hrvatskoj??? Skinite ova mafijaska hdz govanca
Čitam ove komentare pa sve nešto razmišljam..kako misle Muslimani preživjeti na ovim prostorima ako su sa svima posvađani? Kako uopće mislite preživjeti od \"hravtskih čeđa\", kojih ste se očigledno odrekli? Teška povjest vas čeka...Na vašem mjestu bi se zamislio kuda vas vodi Zlajina politika.
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.bosnianroyalfamily.org
A sto nedaju svoje fotelje pa to je uzas - a sta bi, da i meni neko kaze da gubim posao a znam da nemam talenta da se bavim necim drugim i da sam tuta, i ja bi se borio za svoju fotelju uffffff :):)
Ko njega pita hoce li ili nece. Ovo ko da je privatno Ministartsvo HDZ-a. Ne samo da hoce, nego i moraju, a potom odmah pokrenuti krivicne postupke za sve njih plus njihovi tzv pomocnici i savjetnici da im se uzmu milioni koje su pokrali, tako da im se zgadi i ovo sto su vladali.
Desnom rukom za lijevo smolavo uho i izvuci pred vrata..Pred vratima desnom nogom u ledja istovrameno kaziprstom desne ruke pokazati nogostup stovanom \"ministru\"
@MosTar Sve ok ali Mostar kao stolni grad neće ići,čega stolni,hrvatske jedinice,dabogda pajdo iz dosta razloga.Ja nemam ništa protiv bilo koje političke ideje,samo u parlamentu za promjenu ustava BiH,koji se ni meni ne sviđa,treba dvije trećine glasova. Pozz,o ovoj temi ja završio.
Gospodine Bevanda, pozivam vas da sutra nazočite prosvijedima u Zagrebu koji se organiziraju protiv te iste stranke koja ime HDZ, jer nas je i R.Hrvatsku i Hrvatsko pučanstvo dovela na dno-dna !!!A molio bi vas da prenesete poruko Draganu Čoviću da ga sa nestrpljenjem očekuje Ivo Sanader koji se na sve načine borio za interese Hrvatskoga naroda pa smo zato došli ovdje gdje smo, u provaliju!!!
@drugi neimenovani Hrvat trazi prava koja mu po Ustavu i zakonima pripadaju. Ako dodje vrijeme pa da u Ustavu ne budemo konstitutivni, onda ću razmotriti hoću li ići ili ne. :P:P Dakle, predlažem vam, dobronamjerno, ako nas se želite riješiti, mijenjatje Ustav,.....btw, uz pomoc Niskog dobro vam ide :P:P.
@ Mostar :-) Glavno središte administrativne jedinice je Stolni grad, bar na simboličnoj razini to razmotri :-). Termin građanin me ne iritira, naprotiv :-). Mo ili Sa su u \"vlasnistvu\" svih konstitutivnih naroda i gradjana :-).
super...odlicno...ti si hrvat...milina...ja se potpuno odobravam tvoju odluku (gore vec navedenim stavom da svako ima pravo biti sta hoce)...ako ti nisi bosanac, nego se izasnjavas kO hrvat..bujrum brate u Hrvatsku a ovdje budi gost...pa lijepo fino dodjes kO turista...a u hrvatskoj protestujes ako nije dobro skolstvo, ako nisu dobre plate, lijecenje i ostalo......ako si bosanac lijepo fino guras i boris se za svoju drzavu... ako si hrvat...kakva prava trazis u Bosni??? Ja koliko znam Mostar je Bosni???? Kakve veze sto ima i ivana i milana i slobodana i mirnesa maja i hanki i hanifa i dr....svi su to bosanci???? nidje veze....pa nisi svjestan da hrvatsku boli q za tebe kO BOSANCA, jer te oni takvog smatraju...a ti tim stavovima samo guras da ti bude gore u VLASTITOJ DRZAVI.....
da li je legalno probiti rok o izbru kantonalnih predstavnika za dom naroda... niste izabrali delegate, necete ni biti u vlasti, a i da ste ih izabrali raslet bi bio isti i vi to znate i baszbog toga zabusavate... kad ste i evropi dojadili, zamislite kako ste ofirni... mada ce vas ova vlast bolje zastupati...
@MosTaR Mostar može biti samo grad svih njegovih stanovnika(da ne kažem građana pošto vas to iritira),ili Mostar može biti samo u vlasništvu sva tri konstitutivna naroda a nikako samo hrvatski a ponajmanje nekakav stolni,isto tako i Sarajevo i svi gradovi u BiH.
KAKO TE NIJE STID MAKNI TU MINĐUŠU NE DOLIČI MINISTRU, AKO NEĆEŠ IMA POLICIJA DA TE LIJEPO ZAMOLI DA IZAĐEŠ!
@za neimenovanog :P:P U Vukovaru su živjeli, žive i živjet će Srbi, stoga je on i njihov, ali u Republici Hrvatskoj. :-) S tim si samo pokazao kako ne razumiješ, kako je Sarajevo i Hrvatsko, kao što je i Mostar bošnjački, sto nije prepreka da Mo i Sa budu stolni, eh,…..
Bacala sam kašike i predviđam primopredaju do sredine aprila.