Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno i BiH je trebala vracati migrante odakle dolaze, jer realno ovo sto vidimo jeste da niko od njih nema ni osnove kulture, a kamoli neke zavrsene skole i zvanja. To je goli šljam i otpad drustva, u potpunosti se slazem sa komsijama da ih vracaju odakle dolaze… PONAVLJAM TAKO BI TREBALI I MI
Pitaj Dzaferovica sto je tako..
Samo što ih susjedi ne vracaju odakle su došli, vec ih uz upotrebu sile nasilno deportuju u BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kome ih je žao nek ih kuci vodi… ovo je šljam i otpad drustva, kriminalci, ubice, silovatelji… zali Boze nase djece koju su ovi majmuni napadali
Hrvatska mora cuvat svoju granicu po bilo koju cijenu. Ako ovi prodju, doc ce ih sto puta vise, kad drugi cuju.
jel tebi to opravdanje zato sto druga drzava nezakonito preko granice prebacuje ljude? ako je nezakonito da se predje iz BiH preko granice u Hrvatsku na ovaj nacin, zar nije nezakonito i obratno da se radi? Ne cuvaju granicu da ne mogu uci u zemlju, nego ih kupe kad su vec u Hrvatskoj i vracaju. Mozes li shvatit da sazaljevanje nema nikakve veze s tim?
činili su ono što bi činila rado i većina naroda kako u hrvatskoj tako i u bosni. pogani narodi.
@UskopljeHRHB Seljačino iz Gornjeg Vakufa idi beri kupus bolje nego da politikujes.I da vam Sultan nije dao Ferman pitaj gdje bi vas bilo u nasoj lijepoj nezavisnoj Bosni i Hercegovini.
Prvo nije vaša, možda 23%
Odijelo ne cini covjeka pa tako ni njofre nikad nece postati gospoda, mada im je to san
Seronja jedan, to si ti naredio prećutno, a sad ćeš radi javnosti nekog činovnićića skinuti sa položaja. Ti si i naredio da se skinu oznake i maskiraju. To me podsjeća u ratu kad ste vojci skidali oznake i slali ih u BIH.
Svako prelaženje granice bez dokumenata i graničnih prijelaza treba tretirati kao terorizam. Na granicu će se morati postaviti žica, jer je prevelik pritisak javnosti. Ustvari, jedino u BiH je moguće doći avionom iz arapskog svijeta, tako da je postavljanje žice opravdano.
Ovo nisu migranti. Ovo su ILEGALNI migranti koji bez dokumenata i dozvola krseci zakon prelaze drzavnu granicu. To je krivicno delo a u vreme Tite bi bilo i pucano na njih za ovakve stvari.
Realno gledajući mi bosanci i hercegovci smo trebali one migrante,koji su ubili naše mladiće da im ruke i noge isječemo ili da ih iste u grob pošaljemo,ili da ih naši prijatelji iz zatvora počnu udarati ko male bebe da budu i naravno da ih nauče pameti u kpz zenica.
A kako treba sa njima postupiti? Pa tamo nema više rata mada su za svaki slučaj oatavili žene i djecu da se brinu za sigurnost i bore tamo. Ako se već smatraš ugroženim onda predaj papire za azil.
Dobro su prosli mogli su ih drvenim maljem kako to samo oni znaju.
Slusam neku večer direktora policije HR, kaze levat migranti kupuju sirup od višnje zato sto lici na krv mažu se njima i piju tablete za povraćanje itd itd. toliko nebuloza da je nevjerojatno.
Sljedeći put, bit će s obilježjima Hajduka ili Dinama, i mlatit će štapovima. "Eto, to su navijači napravili, huliganizam, znate!". Eto, riješen problem.
Ministar kaze individualni postupci policajaca, policajci kazu naredbe iz Zagreba. Ne znam kad sam nesto licemjernije vidio.
"priznao si" jer su ti rekli da "priznao"
Cuj proznao, ajdeeeeeee.
da, i ???