Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedan covjek jedan glas. hajmo
@FreeTrokutistan sta kazes u usta te jbm
jel tako u jigoslaviji bese?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Promijeniti ustav i ukinuti kantone!
@Ratko Mirić da sve ukinuti kantone i pc. Napraviti cetiri ekonomske regije kako neki dan rekose u katolickoj crkvi
Može se gospodine, mijenjati izborni zakon, tako, da za cijelu teritoriju BiH važi " JDAN ČOVJEK - JDAN GLAS! To je jedini uslov za ovaj zakon! Ako mislite da će HDZ, te Dragan Čović i njegova klika na vještački način upravljati Bosnom - sve to nikako neide! Dajte i nehrvatima u Hrvatskoj iste uslove kao što tražite u Bosni!
@ziganteli - SFRJ je bila urađena na nacionalnom principu i nije moglo doći do preglasavanja. Postojale su koćnice. U Bosni je jeini lijek, politički, jedan čovjek jedan glas i dobra ekonomija. To su barijere koje nacinal- šoviniste i fašiste odbacuju na marginu događaja! Boje se te margine, nemože ni opisati!
@ziganteli - takva glasanja imaju i Srbija i Hrvatska - zašto smo mi u Bosni sporni???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Uskoro će HB da ode Hrvatskoj, RS Srbiji, a 23.7% neka bira. Samostalno ili Hrvatskoj. Nama ne trebaju.
Slazem se, iz RSa ce u Srbiju, a iz HB u Hrvatsku, tako da smo svi sretni i zadovoljni....
@NooDi A iz 23.7% u Tursku, pa naseliti Žutaće.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Izborni zakon je dobar. ne znam šta bi trebalo mijenjati, valjda da svako nosi neko nacionalno obilježje dok glasa i da smije glasat samo za "svoje". Moj "konstruktivni" prijedlog je da se izjednače nacionalna prava svih mrtvih da imaju prava glasati, a ne samo jednog naroda.
Dogovor, dogovor, i samo dogovor. O broju ministarstava i nekakvom omjernom udijelu u vlasti se moze razgovarati ali po meni stoji hrvatski stav da im drugi ne biraju zastupnika. Dosta vise ovog prepucavanja na forumima, hajmo malo konstruktivno i o onome o cemu se moze dogovorit. Prijedlog za izbor predsjednistva koji mi se cini OK a slicno bi moglo i za Dom Naroda: https://www.youtube.com/watch?v=jENwfy9QP40&t=10s
Ne treba se puno mučiti sa Muslimanima (ex. Turcima cca 450 godina), nego proglasiti hrvatsku samoupravu i nakon toga biti spreman na sve opcije, pa i onu najgoru...
Teško, a što se tiče najgore opcije..mi smo spremni već odavno.
..a ti Turci koje navodiš.obrati se Srbima u rs..to je prava adresa.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
U BIH ZIVI 60% BOSNJAKA 26% SRBA I 11% HRVATA I 3% OSTALI , PA STA TREBAJU 60% BOSNJAKA DA SVE BUDE PODJELJENO JEDNAKO ----- E TO NECE MOCI GOSPODO
Free..hebem ti mater bolesnu.
Majmunče...vas srbe treba sterilizovati, human gest, da se ne razmožavate.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I gospa se iselula iz kamenjara . Kazu vidzaju je oko zagreba
Ma mrs u sto pizzdi matrina. Ima vise fincija u bosni od vas. A vazda nesta nezadovoljni .nekonstutivni
Moze kada budemo normalna zemlja jedinstvena i sa jednim predsjednikom i vladom a ne kao sada sa troglavom azdajom i milion uhljebljenih ministara premijera , predsjednika entiteta , kantona , mjesnih zajednica itd... Navukli nam ludacku kosulju zvanu Deyton pa se ebite tamo ! U ovoj se zemlji ni oko vremenske prognoze ne mogu sloziti kamo li oko izbornog zakona ..
Pa jeste ovde zive hajvani pa treba ovaj HDZ-ovac doci da nas okurazi da izglasamo zakon koji garantuje da ce predsjednik biti iz HDZ-a. Haj da i mi njega malo okurazimo da ne dolazi sa ovim idejama.
Sta zakon
Kakv ba izborni zakon: HOĆE ZAKONSKO ZAPIŠAVANJE HRVATSKE TERITORIJE U BIH, državi pred rasppadom što reče danas Lajčak ! Situacija apsolutno identićna onoj iz 1990/91 !
Ista priča i sa druge strane, blog VAskovića, prenosim zaključak ( prije nego je dao znak za početak Jović je otišao 91 u Rusiju na konsultacije i uvjeravli su ga da će sve proć glatko ko an Krimu) : Rusija je sve vidljivija u Regiji; I sve agresivnija; Neće prema dobru. http://slobodanvaskovic.blogspot.ba/2017/03/priznanje-aneksije-krima-novi-dodikov.html
Može jedan čovjek jedan glas najpoštenije
DRAGAN MEKTIC BOG ALLAH KAKO JE SJEBAO KRMACU USTASKU FRIZERKU
uništi je LORD MEKTIĆ , popucala je po šavovima, poče da vadi neke privatne stvari čoveku, kad vidiš da neko do toga dođe onda znaš da je Mektić iskren tip.
@Orion Celu emisiju se vadi na to da Mektic ne treba da se meša u rad Tuzilastva, a vidi se ba da ih je baba Mektić pritisnuo, da se gube kad neko na njih udari, ako je ona frizerka potpredsednica VSTV ja sam lord Karington,