Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko od Hrvata nebi glasao za izroda covica, da s bosnjacke strane ne dolazi tolika mrznja i sovinizam prema istoj strani. Vi ste toliko zatupljeni da mislite da ste samo vi u pravu i da su svi ostali u krivu i da su losi.
Slažem se,po meni komšić najveću korist daje čoviću.
Jeli i ovo hagresija? Jol ovo nopod na buošnjooko?
Marš pseto
Hvala komsijama na pomoci
Jaki Komšić. Bitan kao semafor u GTA
Za Fadilove ventilatore smo mogli kupiti dva air tractora. Ali, što će nam to kada uvijek možemo dobiti sadaku
Da su bosnje pametne sad bi federaciju pripojili HR. Postali bi gradjani EU, imali bi funkcionalndu drzavu. Hrvati bi ih branili od srba.. al amerika je bosnjama obecala 'drzavu' da preko njih hebu region. A na kraju ce ih ostaviti srbima kao sad avganistan..
Sta kaze Foodil ?
Hoce li Sejdo protestovati jer avioni bez odobrenja ulaze na prostor BiH?
Hrvatska , hrvatskoj braći na blagdan Velike Gospe
23% na aparatima. Već je sve ugašeno.
Jos jednom se pokazalo da je trebalo zapadnu hercegovinu pripojiti hrvatskoj ili citavu pederaciju bih,frljo foodil ne zna motorku kupiti a kamo li canad air.
Fooola Boookire sto si od drzave napravio prćiju
Hoće li Sejdo,Bakir i ostali patrioti ovo okarakterizirati kao miješanje u unutarnje stvari u Bih?
Jablanica neka opet glasuje za Komšića. Hvala.
Gori li Drežnica? Zašto BiH ne pomogne svom narodu? Komšiću oćituj se.
Spominje se nastrani Robin Hood. Postoji taj lik koji krade od sirotinje i daje bogatima: junak Superhik iz legendarnog stripa Alan Ford, oni malo stariji se sjecaju. Upravo je takvo stanje kod nas, kao u ostalim banana-drzavama, Equador, Paragvaj, Siera Leonne, Moldavija.. Sve 3 grupacije grabe sebi i daju nepotistima i korupcionasima. A rugali smo se prije Bugarima (tuta bugarin), Albancima i Rumunima. Treba stisnut pa sve 3 bagre srusit.
Građani zapadnog Mostara se ne sekiraju. Ako vatra pređe iz Jablanice i istočnog Mostara na zapadnu obalu, eto odmah kanadera
Samo ga Bosnjaci puše Hercegovini hrvatima Hrvatska gasi u Trebinju helikopterskinservis RS samo bosnjacima niko e stvarno imamo lideri koji sebigraju politike.