Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što manje testiraš, manje je bolesnih, rekao bi Alan Ford.
@Zanovijetalo Naslov clanka kao da je prvacic pisao.
@JednorukiKrstivoje Niko se ne podsmijava Vučiću. Njega nikako ne treba podcijeniti. Samo znamo da on i njegovi podžavaoci puno lažu. Tako je i to tvoje vrlo vjerovatno plod mašte i romansiranog uljepšavanja,
Najbolje prolaze oni koji najmanje testiraju
@gooUser1587738186 smisao testiranja je da se pozitivni izoluju i da se prekine lanac sirenja. netestiranje se moze isplatiti kratkotrajno, a onda kad se epidemija razbukta izvan kontrole, ostajes i bez ljudi i bez ekonomije i steta je mnogo veca nego da si radio kako treba.
Jasa BROZ, lupetas. U njemackoj se testiraju besplatno svi koji dolaze iz inostranstva, za zemlje i regije koje su u crvenom obavezana je test i samoizolacija do dobivanja negativnog testa. Tj onaj tko dolazi iz HR, Belgije, Francuske, Spanije, Italije, Poljske, Turske, BiH, Gracke, Srbije, Svedske,... USA..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Opet ta danska
Pametni su Hrvati, uvijek najmudriji bili, spasili sezonu spasili ekonomiju gradjani im nisu blokirani kao mi pola godine, oni su giganti pa vi pricajte sta god hocete
Ma hrvatska je klaster najveći u Evropi
jedino mjerilo o kvalitetnom ili kvantitetnom testiranju je broj hospitaliziranih i broj preminulih,zašto je broj u BiH više nego duplo veći nego u Hrvatskoj,tu nema logike iz ova dva paralelna primjer HR i BiH se vidi apsurd i "istina" o tzv."coron pandemiji",..ukratko,Hrvatska manje testira od BiH a BiH ima više umrlih od HR,..logika???,,pandemičari objasnite ????
Oni malo testiraju zato što je u BiH puno oboljelih... Tako nekako će oni objasniti XD
Hrvatska treba testirati još manje. Neće virus zaustaviti život.
Testovi nisu 100% tačni.I najobičniju prehladu prikazuju kao Covid-19 kao i sve upale u tijelu.Pa čak i bakterije poput ešerihije.Ovo je najobičnija prevara u kojoj će naši političari,farmaceutska mafija,masonska društva profitirati i potopiti svjetsku ekonomiju.
nema potrbe da testira oni imaju HDZ!
RH ce ici na sve crne liste na kojima je vec BiH. Obje zemlje nisu provele osnovne osnovne mjere da se koliko toliko situacija drzi pod kontrolom. Obje nemaju dovoljno kapaciteta za testiranje i pracenje kontakata a mjesece su imale da se spreme.
Zasto niko ne postavi pitanje zasto u BiH ima mnogo vise umrlih od Corona virusa nego u Hrvatskoj?
Čuj logike nazovi profesora, ovi što više testiraju hvataju ljude s ulice i imaju lošije epidemiologe. Kod nas je svaki epidemiolog Sherlock Holmes, ne priznaju simptome i čuvaju testove za one smrtne slučajeve.
Rvacka ga bomba i ne soli. deset puta im je gore stanje nego što prikazuju. Pohlepa kod njih nema granica.
Hrvatska je odlučila pod svaku cijenu spašavati turizam i prestali su testirati dok glavna sezona ne prođe. Ali nisu računali da ostale EU zemlje, poput Njemačke i Austrije, pomno prate ko im se odakle vraća i tačno znaju koliko je zaraženih došlo iz Hrvatske. Onda su malo zavrnuli ruku Hrvatskoj i začudo, odjednom preko 300 zaraženih.
@WillyWonka S obzirom koliko je gostiju došlo iz tih zemalja, broj zaraženih se mjeri u desecima, a samo Slovenaca je došlo milijun ili koliko već. Svi ti mladi zarazili su se u diskačima, mislim da je zaraza na nekom drugom mjestu, poput restorana, zapravo vrlo rijetka.
Srbija je najzanimljivija, testira hiljadu a kaže deset hiljada 😀😀
Zato u Hrvatskoj dosad 177 mrtvih, kod nas 582, a u Srbiji 707. Ima nešto i u nekretninama.