Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada napuštaju i Hercegovinu. "Što se tiče naše biskupije, mi smo u minusu za 5.000 vjernika u prošloj godini, dok je u proteklih pet godina Hercegovinu napustilo 15.000 ljudi", rekao je biskup Perić na konferenciji za novinare održanoj nakon zasjedanja Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine u Mostaru.
Bravo i konacno da je neko definitivno sa hrvatskim prefiksom javno definirao Covica i njegovu pogubnu politiku prema sopstvenom narodu u ovoj zemlju uz podanicku pomoc dojucerasnjeg BG agresora preko njihove isppstave u Laktasima
yebo mu Rafael Boban sestru mutavu
Tačno da tačnije nemože biti i važi za SDA,SNSD, SBB. Nijedan od tri konstitutivna naroda neme veće neprijatelje od svojih POGLAVNIKA, KALIFA i VOŽDOVA. Narode upamet se. Razmislite do Oktobra!
Jarane tebi svaka cast ali kod Bosanskih hrvata cini mi se odkad je pocelo glasanje potpuno se zadrzao jednopartijski sistem ,istina nije vise komunisticki samo je zamijenjen hdz-ovskim
ovolika planeta i bas mi da imamo vlahe za komsije, nidje veze......
Ovolika Europa, a mi Srbi i Hrvati imamo poturcenu rodjake za susjede ....
smrdi i hrvati, mozes samo da spojiš krimosa dodika i krimosa čovića. što se tiče zajednistva hrvata i srba, od takve druzbe nastane jasenovac gdje je pobijeno 25000 srpske nejaci do 12 godina. Hahaha, vi smrdi ste fakat bolesna nacija, čast rijetkim izuzecima.
Ovaj njegovao uši da liči na idola, klempu Francetića.
Čovke je realno gigant. Napadaju ga sa svih strana, a on sve jaci. Cak sta vise okrenuo je i MZ na svoju stranu. Uz sve najgore sto se msm o njegovom lopovluku, priznajem da je genijalan u pravljenju budalama ove domace kvazi politicare.
jest vala gigant to mu potvrdi neki dan americki kongres cccccc bolje svasta jest nego svasta pricati majmune!
Klix - portal koji podržava i podstiče ekstremiste svih vrsta i svih svjetonazora (jer od nečeg se mora živjeti, pa makar i od govora mržnje)
UZPovac je UZPovcu đikan.