Komentari (190)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A blokada FBIH???
Polahko, krivičnom djelu trebaju decenije da zastari…doćiće sve na svoje
Reforma izbornog zakona nije Čovicev ili HDZ-ov hir, a stalno se tako predstavlja, nego želja cijelog jednog naroda. Kad se Hrvatima ukine preglasavanje, tad ce doći i do pluralizma kod istih. Ili treba dodatno nekom crtati? Dalje, 12 godina se jedni oreveslavaju i onda kao Milanovic remetilacki faktor. Isti je tek glasno nazvao stvari pravim imenom i onda krivci zbog kojih i jeste sve ovo, uvrijedjeni. Realno, mi i nemamo većeg prijatelja i zagovaratelja za ulazak u EU od HR.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U Bosni je belaj, Lider na Stradunu. Za doktorsku diplomu, daje Neretvu i Bunu.
tacno tako...za diplomu mladoj i da se halale kupljene diplome pudlice osmice...bakir ce dati trecinu bosne i hercegovine...
Je li to u centrali nipa ili sdp-a osmisljeno?
Moj kakire ti se ne pitas ni za boju zidova....vrati konju glavu
Bakiru lome kičmu, a o kao ne da izborni zakon, i na kraju će pod pritiskom potpisati kako bi ustvari sebi izborio 3. izbornu jedinicu
Biće kako Kršćanska EU kaže i točka
Smišljate kako ćete dalje zavađati narode, kao i Dodik, smišljati plaćene tenzije, da izbornu godinu pokušate okrenuti u svoju korist, narod je lud ako mu nije jasno da to naizmjenično radite smišljeno, svaki ima u svom narodu desetine klošara, narkomana itd koji će za pare napraviti sra je kako poželite, narodi pamet u glavu, sva trojica vode, svaki svoj narod u propast, dok se pni enormno bogate i vladaju našim životima.
sramotni sastanak
Bakiru ne treba dati da ide u bilo kakve politicke posjete niti sastanke. On mora u historiju zajedno sa ostalom dvojicom.
Poserem ti se na novinarstvo i taj plačenički narativ. BAKIR, OPET I IZNOVA ISPAO GLUP! Ovako se izdaje postojanje države i ide na ruku onima koji bi da dijele i cjepe. Ovako se brani post-yugo politika krvavo stecenog kapitala... Mislim da im je prikladnije da su bili u kafani sa kariranim stoljnacima, jer ovo je svejedno bio dogovor ispod stola, uporno zaobilazeći institucije BiH.
Kad' god je neko iz ove šamačke kuće otišao na pregovore mi smo ostajali bez dijela bosanske državnosti! Bogu hvala pa imaju sve manje i manje vlasti. Ako bi ih još turio state department na kakvu listu - puna šaka brade, jer ispred bosanske strane im više niko, nikada neće ponuditi nit' entitet, nit' kakav ogroman ustupak na pladnju.
Bošnjake ce vrtiti kao kuglu na Ruletu ,sve dok se ovaj Alijin Zulumćar i njegov Kartel ne pohapse osude i podijele narodu njihove opljačkane milijarde
AKO JE AMERIKA KAO VODECA ZEMLJA SVIJETA ZAUSRAVILA RAT I PODJELILA JE KAKO JE PODJELILA BOLJE . KO ZA STO IMA SAD JEVAVAM HRVATSKU I SRBIJU OKP DALJNJIH PODJELA SUVISE SU MALE I NEBITNE I NEJAKE DA BI SE SA NJIMA NATEZALI. ZNA SE DA NIKO NE SMIJE NISTA RADITI NITI URADITI BEZ SUGLASNOSTI AMERIKE ZATO MIRNO SPAVAJTE. A OBI POLITICARI KAKE KAJO BI SANO DOBILI GLASOVE ZBOG NSCIONALIZMA KAO DA STITE I NISLE NA NAROD. KO PUSI OVE PRICE PISLIJE 30G. NEK SE ROKNE
Ovome alijinom konju ne treba dati da predstavlja jednu mjesnu zajednicu,po kojem osnovu da pregovara i u čije ime nek' objasni kad se vrati...Je li SDA ta koja ima taj državotvorni kapacitet ili možda postoje i Bošnjaci koji nisu u SDA???
ODUVIJEK BOSNJACI GLASAJU ZA KOGA HOCE I ODUVJEK SAM GLASAO ZA KOMSCICA STO SE TICE PREDJEDNISTVA SAMO STO JE MANJE KORUMPIRAN OD ČOVIĆA I OSTALIH NISTA VISE. NA ŽALOST IZBOR JE TAKAV DA SE CUKO KANDIDUJE DAO BIH NJEMU GLAS.OVDJE JE VELKA NACIONALNA MRZNJA SVI GLASAJU ZA SVOJE ZATO OVDE NIKAD NEcE BITI NAPREDKA.ZASTO SAD POPMA KAD SR UVJEK BIRALO PO OVOM ZAKONU?JER JEDAN PROSJEČNI PISMENI RVAT PATI OD POZICIJE?
Jbt koja opservacija Klix-a! Pa hvatate se za slamčicu i posljednji dio konteksta njegove izjave. Covjek jasno precizira da ga zanima iskljucivo dio izborne reforme koji vjerovatno odgovara HDZ-u a usputno hajde da kazem nešto što će zadovoljiti i uho Bosnjaka, barem onih koji se zadovoljavaju mrvicama. Iz naslova teksta imas osjecaj da je Plenkovic pozvao Bakira u Dubrovnik da mu da do znanja da Hrvatska od danas odlucno pocinje da "brani" građanske interese u EU u korist svih u BiH.
Isti su i Plenkovic Milanovic samo sto je ovaj mudriji i zna da silom protiv Bosnjaka nece moci pa se okrenuo lijepim rijecima.
Tolika smo sila da smo se goloruki uspjeli odbraniti od agresije dvije susjedne drzave+domaci izdajnici...4 godine nas napadala JNA koja je po naoruzanju bila u top 5 europskih vojski.Amerikanci nam predvidjali 2 sedmice otpora mi se borili 4 godine i borili bi se jos 444 ne bi nam mogli nista...Hrvati nam zabili noz u ledja ocekujuci glatku pobjedu Srba i JNA i na kraju kad su vidjeli da ovi nemaju sanse opet sa nama u saveznistvo usli.
Bakir nikako da dođe pameti i shvati poruku Naroda da nema mandat da bilo šta pregovara u ime Bošnjaka. Niko mu nebrani da razgovara, da pregovara i obečava nemože i nesmije. Provalićemo ga definitivno, kod susjeda i komšija da je potpuno nevalidan kao predstavnik Bošnjaka uopšte!